• Ново
Опаковка от 100 цветен алуминий Металлизированной фолио с Еднократно Фитил-дозатор, Термосвариваемый пакет за проби с отворено Дъно (изцяло златни, 2,9x6,3 инча)

Опаковка от 100 цветен алуминий Металлизированной фолио с Еднократно Фитил-дозатор, Термосвариваемый пакет за проби с отворено

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Безопасни за хранителни продукти - тези пакети са безопасни за използване с храниИдеален за съхранение на разтворимо кафе до тогава, докато не сте готови да се готви прясна чаша кафе.Създаване на комплекти закуски или добавки към храната (кисело мляко, пюрета, бебешки храни), за децата си или за себе си на работното място, в семейството и пътуванията.Трайност : алуминий майлар с дебелина 4 mils осигурява дълъг живот и защитава вътрешното съдържание от въздействието на ултравиолетови лъчи и водни изпарения.Упаковывайте, транспортируйте и съхранява, без да се притеснявате.Термосвариваемый : Увеличаване срока на годност на продуктите, чрез отопление запечатване след бутилиране.Ние препоръчваме импулсни термосвариватели. Размер : 2,0x4,3 инча, 2,4x4,7 инча, 9x5,1 инча, 2,9x6,3 инча.Гъвкавост : Нашите пакети от майларовой фолио са подходящи за всички течни, прахообразни или сухи храни.Характеристики и детайли : 1. Материал : алуминиева майларовая фолио 2. Дизайн : открит покрив, с прекъснати насечками Използването на спукването bossed, тя е с оригиналния етикет на пропастта, за да помогне в отварянето на Изпълнение : 1. Механични свойства, устойчивост на разкъсване. Производството на хранителни продукти, с помощта на инструкции за сертифициране на качеството и безопасността на хранителните продукти, Можете да се принуждавам секция с отворен капак.Множество начини за запечатване.За постигане на най-добри резултати се препоръчва да използвате термосвариватель, но много от нашите клиенти също са използвали домакински ютия за дрехи на висока мощност, без подаване на пара или изправяне на косата, за запечатване на пакети през цялото това време, и това работи!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория