• Ново
Линк Dream 6 бр. Сменяеми ушни плочки за AirPods Pro/AirPods Pro 2 Силиконови ушни подложка с преносима кутия за съхранение, супер Малки (3 двойки XS)

Линк Dream 6 бр. Сменяеми ушни плочки за AirPods Pro/AirPods Pro 2 Силиконови ушни подложка с преносима кутия за съхранение,

Rating 
BGN 4.33

Сума
Налично за поръчка

✔ СЪВМЕСТИМОСТ - Ушни втулки Линк Dream Air Pods Pro са идеални за Air Шушулките Pro и Air Pods Pro 2-ро поколение 2022 Това няма да се отрази на индукция и зареждане на слушалките, ако ги сложите в торбичка за зареждане с ушни топчета Линк Dream. ✔ Материал - Ушни обшивки, изработени са от висококачествен силиконов материал, който блокира външния шум и не влияе на оригиналното качество на звука, слушалки-притурки Air Pods Pro. ✔ УДОБНИ - Добрите мекота позволява да се използват ушни втулки в продължение на дълго време, не изпитват болка в ушите, а ушни втулки не се плъзне дори по време на тренировка.Този комплект се състои от 3 двойки специален размер XS. ✔ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Оборудван с кутия за съхранение притурки, който надеждно защитава неизползвани втулки от загуба или замърсяване. ✔ Гаранция от 3 години - Ако имате някакви съмнения относно продукта, не се притеснявайте, нашите продукти ще ви дават 3-годишна гаранция безплатно.Ако имате проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим задоволително решение. ✔ Забележка - Всички части, включително бяла чаша, е необходимо да се премахне при отстраняване на стари ушни притурки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория