• Ново
10/20 бр./компл. Коприна Порести Закачалка за дрехи за възрастни, спестявайки пространство, устойчива на плъзгане Безпроблемна Закачалка За дрехи, Организатор за гар?

10/20 бр./компл. Коприна Порести Закачалка за дрехи за възрастни, спестявайки пространство, устойчива на плъзгане Безпроблемна

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Произход : CN (Origin)Материал : Метал.Номер на модел : Закачалки за дрехи. Вид : Етажерки за баня.Произход : CN (Origin).Материал : Метал.Номер на модел : Закачалки за дрехи. Вид : Етажерки за баня.Произход : CN (Origin) Материал : метал Номер на модела : Закачалки за дрехи Дължина : 38 см Вид : Етажерки за баня Закачалки за дрехи : Кука за дрехи, закачалки за дрехи с плъзгане сатенена подплата Закачалки : тежкотоварни за пуловери, рокли, костюми за Тежкотоварни : мъжки дрехи, палта, блузи, пуловери, рокли, облекло Коприна порести закачалка за дрехи за възрастни Спестяване на пространство устойчива на плъзгане безпроблемна закачалка за дрехи Органайзер за шкаф с хубав лък Детски закачалки Описание на продукта 100% чисто нов и високо качество на РАЗМЕР (единица : см) : 38*15* 3 см (1,2 х 15 х 6 инча)?Широка съвместимост : - Закачалки с петна облицовки са подходящи за всички видове деликатни дрехи, като сватбена рокля, костюми, пуловери, пола и други изящни тъкани. ? Най-миризма : - Кадифе, закачалки, изработени от фумигированного дърво, еко гъби и високо качество на futon материал.Това ще предотврати появата на нежелани миризми от закачалки. ? Мини : - Закачалки за дрехи обтянуты памучен плат с мека гъба около дървото дрехи, за да не соскальзывала и не царапалась. ? Защита от ръжда : - Кука в горната част на закачалки за сватбени рокли, изработени с помощта на защитно покритие, за да се предотврати появата на петна върху дрехите и да го запази в чистота. ? Сверхпрочный : -Тези закачалки за пуловери на по-дебел, които са специално предназначени за европейски и американски купувачи.Той има способността да понасят по-тежки дрехи.Пратката включва : 10/20-кратна закачалка за дрехи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория