• Ново
Соларни Улични лампи Външни Непромокаеми-Слънчева светлина мощност 1000 W от здрач до Зори, Защитни Прожектори с датчик за движение за паркиране, Двор, алеи, Гараж, къ?

Соларни Улични лампи Външни Непромокаеми-Слънчева светлина мощност 1000 W от здрач до Зори, Защитни Прожектори с датчик за

Rating 
BGN 17.85

Сума
Налично за поръчка

?【 Супер ярък и оптичен изпъкнал обектив】 улични соларни фенери с мощност 240 W на открито, оборудвани с 240 топки led лампи ултра висока яркост 5730, уникален дизайн с оптични изпъкнали лещи осигурява 20 000 лумена и по-голяма площ осветление : 3767 кв фута (задаване на височина 16-26 фута). ?【ВИСОКОЕФЕКТИВЕН соларен панел и батерия с капацитет от 30 000 ма】 Соларен панел е изработен от високо поликремниевого материал, който може да повиши ефективността на фотоэлектрического преобразуване на 20-24%.Този слънчев уличен фенер здрач to dawn е оборудван с вградена висококачествена литиева батерия Li Fe PO4 капацитет от 30 000 mah (3.2 В 30 ah), която може да бъде напълно заредена в рамките на 6-8 часа и се използва за 20-24 часа. ?【От здрач до зори и дистанционно управление】 Този външен слънчев уличен фенер може да се определи достатъчност осветление, автоматично се включва и светлина в здрача и изключва светлината на зората.Тази лампа също така идва с дистанционно управление : вие може да сменяте няколко режима на осветление / регулиране на яркост / време по свое желание. ?【Водоустойчив метален корпус от ПРЕМИУМ-клас IP66】 ЗА разлика от евтини пластмасови корпуси лампи на пазара, този уличен фенер на слънчеви батерии е изработен от лят под налягане алуминиева сплав, има добра воздухонепроницаемостью и сертификат за водоустойчивост IP66, отлично премахва топлината и дори работи добре при лошо време (-4℉ ~ 130℉). ?【Лесна инсталация и беспроводность】 Този рекламен клип за соларни улични лампи има два начина на монтаж на щифта / стенен.За неговото определяне се нуждаят само винтове и управление става все по-удобно.Не е необходимо окабеляване, не е необходим момче за всичко.Идеална за двор, пътища, дворове, паркове, баскетболна площадки, градини и т. ?【3-годишна опция гаранция политика】 Слънчев уличен фенер KINGHE се предлага с гаранция от 3 години след покупката.Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти задоволителен опит за пазаруване.По всички въпроси за слънчев уличном осветление, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ?【 Супер ярък и оптичен изпъкнал обектив】 улични соларни фенери с мощност 240 W на открито, оборудвани с 240 топки led лампи ултра висока яркост 5730, уникален дизайн с оптични изпъкнали лещи осигурява 20 000 лумена и по-голяма площ осветление : 3767 кв. фута (задаване на височина 16-26 фута). ?【ВИСОКОЕФЕКТИВЕН соларен панел и батерия с капацитет от 30 000 ма】 Соларен панел е изработен от високо поликремниевого материал, който може да повиши ефективността на фотоэлектрического преобразуване на 20-24%.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория