• Ново
48 бр. Подаръчни торбички от крафт хартия, хартиени вечерни пакети с анимационни модел за детски партита, Благодарственный подарък и Сладки пакети със стикери за Де?

48 бр. Подаръчни торбички от крафт хартия, хартиени вечерни пакети с анимационни модел за детски партита, Благодарственный

Rating 
BGN 4.80

Сума
Налично за поръчка

【 Материал ПРЕМИУМ-клас 】 Тези подаръчни пакети с надпис "благодаря" са произведени от екологично чисти крафт-хартия, имат две тематични рисунки под формата на динозавър и букет, в тях са много ярки и красиви думи "благодаря", което още повече привлича вниманието 【 РАЗМЕР 】 Включва 48 фигури торбички от крафт хартия.Вие ще получите още 48 анимационни стикери, които можете да използвате, за запечатване на хартиения пакет.Размер на ваучър за подарък на пакета е 16x13 см / 6,3x5,1 инча.Трайно дъното позволява подарочному пакет стои отделно и лесно да се побере по-големи обекти. 【 Подаръчен пакет "БЛАГОДАРЯ" 】 Крафт-кафяви хартиени пакети с изискан анимационни шарките са идеални за съхранение на бисквити, бонбони, закуски, поздравителни картички, малки играчки, изделия ръчна изработка и т., Вашите приятели и гости ще се радваме да ги остави при себе си. 【 Широко приложение 】 Подаръчен пакет от крафт-хартия е подходяща за празнуване на рождени дни, детски душ, сватби, абитуриентски партита и т. и могат да придадат неповторим празник оцветяване асортимент за специални случаи. 【 ПАКЕТИ за подаръци за партита 】 Торбички от крафт хартия са идеални за подаръци, за партита, малки хартиени опаковки подходящи за рециклиране, които са безвредни за околната среда, нетоксичен.Ще е достатъчно да използвате в ежедневието или по време на партита и различни модели, за да отговарят на различни нужди. 【 Материал ПРЕМИУМ-клас 】 Тези подаръчни пакети с надпис "благодаря" са произведени от екологично чисти крафт-хартия, имат две тематични рисунки под формата на динозавър и букет, в тях са много ярки и красиви думи "благодаря", което още повече привлича вниманието. 【 РАЗМЕР 】 Включва 48 фигури торбички от крафт хартия.Вие ще получите още 48 анимационни стикери, които можете да използвате, за запечатване на хартиения пакет.Размер на ваучър за подарък на пакета е 16x13 см / 6,3x5,1 инча.Трайно дъното позволява подарочному пакет стои отделно и лесно да се побере по-големи обекти. 【 Подаръчен пакет "БЛАГОДАРЯ" 】 Крафт-кафяви хартиени пакети с изискан анимационни шарките са идеални за съхранение на бисквити, бонбони, закуски, поздравителни картички, малки играчки, изделия ръчна изработка и т., Вашите приятели и гости ще се радваме да ги остави при себе си.

Всичко за продукта

Condition:
Brand New
Item Type:
Gift Bag
Material:
Kraft Paper
Pattern:
Dinosaur Pattern / Bouquet Pattern
Size:
Length:
Approx. 16cm/6.3in
Width:
Approx. 13cm/5.1in
Use:
For Envelopes, Gift Decoration, Candy Decoration, etc.
Package List:
48 x Gift Bags:
4 Sheets x Stickers(1 Sheet of 12 Stickers):

Подобни продукти в категория