• Ново
UMUMPINGG Косметичка на колела, Подвесная косметичка на колела, за пътуване, Косметичка за жени-4 Подвижна чанта За съхранение, Водоустойчиви торбички-организаторите з?

UMUMPINGG Косметичка на колела, Подвесная косметичка на колела, за пътуване, Косметичка за жени-4 Подвижна чанта За съхранение,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Подвижна чанта】 Проектиран с четири подвижни чували с цип, може да се използва отделно и / или с косметичкойИзползва го като косметичку или пътуване портфейл за тоалетни принадлежности по време на пътуване. 【Материали набор от тоалетни принадлежности 】 Висококачествена найлонова материя, с ниско тегло, водоустойчивост, устойчивост на износване, петна-устойчиви и лесно моющаяся.Чанта за съхранение, изработен от прозрачни мелкоячеистой тъкан, прозрачен дизайн е по-удобно за търсене на вашата козметика.Той не ще бъде влажна и лесно изсъхва на въздуха. 【На достатъчно пространство за съхранение на】Козметични организатор е комбинация от нетната чанти два размера : размер на малка вкара чанти е 8,27 х 2 инча / 21 х 5 см, по-голям размер на окото чанти - 8,27 х 4,52 / 21 х 11.5 вижте Две големи и две малки козметични чанти.Удобен размер за носене. 【Многократно използване на】 Подвижни косметичку 4 в 1 може да се използва като чанта за съхранение почистващо средство за лице, четки за грим, червило, сенки за очи, очила, маски, продукти за грижа за кожата, грим и т. 【Сладък подарък】 Косметичка - страхотен подарък за жена, приятелка, дъщеря или майка на свети Валентин, рожден Ден, Ден на майката, годишнина, Коледа, Деня на благодарността, сватби. 【Подвижна чанта】 Проектиран с четири подвижни чували с цип, може да се използва отделно и / или с косметичкой.Използва го като косметичку или пътуване портфейл за тоалетни принадлежности по време на пътуване. 【Материали набор от тоалетни принадлежности 】 Висококачествена найлонова материя, с ниско тегло, водоустойчивост, устойчивост на износване, петна-устойчиви и лесно моющаяся.Чанта за съхранение, изработен от прозрачни мелкоячеистой тъкан, прозрачен дизайн е по-удобно за търсене на вашата козметика.Той не ще бъде влажна и лесно изсъхва на въздуха. 【На достатъчно пространство за съхранение на】Козметични организатор е комбинация от нетната чанти два размера : размер на малка вкара чанти е 8,27 х 2 инча / 21 х 5 см, по-голям размер на окото чанти - 8,27 х 4,52 / 21 х 11.5 вижте Две големи и две малки козметични чанти.Удобен размер за носене. 【Многократно използване на】 Подвижни косметичку 4 в 1 може да се използва като чанта за съхранение почистващо средство за лице, четки за грим, червило, сенки за очи, очила, маски, продукти за грижа за кожата, грим и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория