• Ново
Rosrive Силиконова Горния рафт за печки 30 на Магнитен Рафт за Подправки, Органайзер за Кухненски Печки, Рафт на Фурната, Топлоизолационна Нескользящая полк (Черен)

Rosrive Силиконова Горния рафт за печки 30 на Магнитен Рафт за Подправки, Органайзер за Кухненски Печки, Рафт на Фурната, Топлоизолационна

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[СИЛИКОНОВАТА ПОЛК ЗА ПЕЧКИ НОВ ДИЗАЙН] Нашата горния рафт за плоча е проектирана така, че да може да е перфектно сгъване, което ще спести място за съхранениеНа рафта над печката може да се постави бутилка с подправки, които често ще използвате при приготвянето на храна, като например сол, черен пипер, захар и така нататък. [ПОДХОДЯЩ за повечето ПЛОЧИ] Тази силикон магнитна поставка за подправки, подходящи за повечето плочи с дължина 30 инча.Гъвкав силиконов материал дава възможност на манивелата му, затова той е подходящ както за плоски, така и за леко извити плочи. ЗАБЕЛЕЖКА : Горната част на полк е предназначен за работа с плочи, изработени от магнитни материали или железни повърхности. [НУЛЕВА ИНСТАЛАЦИЯ и СИЛНИ МАГНИТИ] Всичко, което трябва да направите, е внимателно да инсталирате магнитна рафт за печки на горната част на плочата, шест вградени магнити автоматично здраво приклеятся до печката, никакви тренировки или лепила не се изисква.Просто облечете, и всичко е готово!. [ПОВДИГНА БАРИЕРА и ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ] Благодарение на повдигната барьерам от всички страни бутилките лесно да падне и да се счупи.Добавихме нескользящий дизайн на повърхността, за да си бутилки са били на място.Тъй като силикон не притежава топлопроводимост, висока температура на готвене не е толкова лесно ще се отрази на вашите съставки в бутилки. [ЛЕСНИ за почистване и могат да се мият в съдомиялна машина] Нашата силикон магнитна поставка за подправки за кухненски печки лесно почистване при контакт масло или други петна.Можете да го измие директно под течаща вода.Това е възможно дори да се мият в миялна машина, той огнеупорни и влагоустойчив, отговарят на високи. [УСЪВЪРШЕНСТВАН СИЛИКОН] Нашата полк за плоча е изработена от силикон с високо качество, който е нетоксичен и безвреден.Той е достатъчно мек, дебел и здрав, не гние и не заплесневевает при използване в кухнята. [СЪХРАНЯВАЙТЕ ВАШАТА КУХНЯ ЧИСТИ И СПРЕТНАТИ] Това е добър помощник в организацията на вашата бутилки за подправки, позволяващ им да бъде на мястото си, лесно достъпни, когато имате нужда да ги използват.А също така можете да поддържате своята плоча в чисти и спретнати. [ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на парите до 30 ДНИ] Всички клиенти ROSRIVE се предлага гаранция за връщане на парите до 30 дни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория