• Ново
BESTonZON Полк Офис Полк Органайзер за готвене Стойка за Кабинет Органайзер за Грим Поставка Органайзер Полк Офис Стелажи За Съхранение, полици за Баня полици за съхра?

BESTonZON Полк Офис Полк Органайзер за готвене Стойка за Кабинет Органайзер за Грим Поставка Органайзер Полк Офис Стелажи За

Rating 
BGN 10.61

Сума
Налично за поръчка

РАФТОВЕ за съхранение В банята - Помага за спестяване на място и да съдържа неща в ред, значително улеснява почистването на плота рафтове за съхранение в гърдите.БАГАЖНИК-органайзер - помага за спестяване на място и да съдържа неща в ред, значително по-лесно почистване на плота. стойка за съхранение в гърдите - удобна за съхранение на бутилки с подправки, като плота на масата на чисти и чиста.РАФТОВЕ за съхранение на козметика - в нея можете да съхранявате не само вашите шишета с подправки, но и кухненски прибори.РАФТ за КОНСЕРВИ - подходящ за различни помещения, които трябва да се съхранява на масата, под мивката. срок на съхранение в банята.Списък на пакетите 1 x полици за съхранение на Характеристиките - Помага за спестяване на пространство и да запазят ред, значително опростява почистването на плотове органайзер за стелажи. - Това може да бъде поставка за подправки или закуски, положен в гардероба и т., На рафт за съхранение в банята. - Произведен от висококачествена въглеродна стомана, здрави и издръжливи, който може известно време да служи на кухненски телена корзинкой. - В нея можете да съхранявате не само вашите бутилки с подправки, но и прибори за готвене, организирана рафт за кухненските подправки. - Той е подходящ за различни помещения, които трябва да се съхранява на масата, под рафта за консерви в мивката. - Размер : 31,00 X15,50 X13,00 см. / 12,18 X6,09 X5,11 инча поставка за организатор за грим. - Материал : Стойка за контейнери за подправки от въглеродна стомана.Описание на продукта Ваканционни имоти стойка за съхранение на Компактно пространство за прецизно съхранение на продукти и стоки от първа необходимост и да се отървете от бъркотията. стойка за плотове тази стойка за съхраняване на подправки, изработени от въглеродна стомана, здрав и практичен, с добра консистенция, която може да се съхранява известно време.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория