• Ново
Масажор за Лифтинг на лицето, Редуктор на двойна Брадичка, Електрически, V-Образно Масажор за Отслабване на лицето, Устройството за Лифтинг, Против Бръчки за избелв?

Масажор за Лифтинг на лицето, Редуктор на двойна Брадичка, Електрически, V-Образно Масажор за Отслабване на лицето, Устройството

Rating 
BGN 11.01

Сума
Налично за поръчка

【Намаляване на двойна брадичка】 подобрява жизнеността на клетките на кожата, премахва проблеми с кожата, облекчава напрежението в мускулите на лицето, повишава еластичността на лицето, стяга мускулите на лицето и образуват V-образна форма на лицето 【Универсален 】 масажор за лице.Това ще ви помогне да стегнете кожата си и да ви даде идеалната линия на лицето.Регулируеми презрамки, подходящи за всяка форма на лицето. 【Удобна засаждане】 Дизайн на пръстени на 180 ° идеално облегает извивка на брадичката, обхватывает симетрично и по-ефективно стяга и приподнимает. 【Регулируеми нива на】 Три нива на режима на източника на светлина за управление на въздушното движение на мускулите на лицето.Редуват червени и сини и правят лицето по-еластична, а кожата по-мека. 【Сервизна поддръжка】 Ние се стремим да предоставим възможно най-доброто обслужване на клиентите.Ако това не ви харесва, или имате някакви въпроси относно това лекарство за намаляване на двойна брадичка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме да ви помогне в рамките на 24 часа.Тип елемент : Интелигентен, V-образно масажор за лице / Електрически масажор за лице. Материали : ABS, неръждаема стомана.Трансфер : 3 предаване.Тип на батерията : литиево-йонна батерия.Капацитет на батерията : 400 mah (идва с вградена батерия).Тип захранване : USB-линия за предаване на данни.Списък на пакетите : . 1 х Устройство за отслабване на лицето. 1 x Usb кабел за пренос на данни. 1 x Ръководство за експлоатация. 1 х Еластична лента.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория