• Ново
Временни татуировки Динозавър Leesgel за деца, Етикети с динозаври, Украса за парти в чест на рождения Ден на Динозавъра (37 Стилове Светлина + метален блясък)

Временни татуировки Динозавър Leesgel за деца, Етикети с динозаври, Украса за парти в чест на рождения Ден на Динозавъра

Rating 
BGN 3.96

Сума
Налично за поръчка

【Светещи татуировки на динозаврите с метален блясък】 Татуировки на динозаврите Leesgel с метален блясъкОбщо 37 стилове, привлекателен метален блясък и интересни светещи татуировки ще се насладите на вашите момчета и момичета!!!Нови комбинации многоэлементного дизайн включва в себе си : тиранозавър рекс Rex, птерозавр, спинозавр, ископаемый динозавър, вулкан и така нататък!. 【Широко приложение】 Временни татуировки динозавър Leesgel са идеални за партита по повод рождения ден на динозавъра, занаяти собствените си ръце, подаръци и награди, дневни детски играчки.Това е идеалната количка и пълнители за отглеждане за всички празници, като Великден, подарък за рожден ден, Коледа, Хелоуин, деня на благодарността.Може да се прилага върху лицето, ръцете, стъкло, подаръчни комплекти и навсякъде!. 【Перфектен размер и брой】 Общо 37 бр на 2 листа, голям размер : 8,3 "x5,9". Временни татуировки Leesgel изработени от действително нетоксичен и траен материал, не увреждат кожата.Водоустойчив и трайност през целия ден, обикновено зависи от това, колко пъти да се взема душ и колко пъти вытираете татуировка с вода и сапун. 【Далеч от вреда ножица】 Листове за татуировки Leesgel са предварително изсечен дизайн, децата могат лесно почистване на пунктирана линия и далеч от увреждане на ножица.Няма нищо по-важно от безопасността на вашите деца!. 【Лесно се нанася и отстранява】 Изберете вашия любим и свалям ги, намокрете поддельную татуировка с вода и изчакайте няколко минути, идеалната татуировка е готов.След това се отстранява с алкохол, масло за тяло и зехтин.Leesgel се занимава с разработване и продажба на татуировки, които носят много забавление семейства от цял свят.Децата могат да се забавляват от нашите тематични татуировки : динозаври, еднорози, русалки, морски обитатели, пирати, автомобили и т. Както и всички родители, ние се стремим да осигурим безопасността на децата по време на игри, да подобрят своите практически умения, разрешение обекти и цветове.Нека да придружават децата си заедно!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория