• Ново
Френч-Наставка на ноктите са бадем форма, Режийни ноктите на Средния размер, режийни ноктите с кристали, Пълно Покритие, Матови Акрилни Нокти, е Черно-Бяла Линия на ?

Френч-Наставка на ноктите са бадем форма, Режийни ноктите на Средния размер, режийни ноктите с кристали, Пълно Покритие, Матови

Rating 
BGN 3.20

Сума
Налично за поръчка

? Предпоставка включва - 24 бр акрилен преса за нокти 12 размери, 1 бр. пила за нокти, 24 бр. двустранни стикери за нокти, 1 бр. дървена пръчка за премахване на административните нокти.Само за няколко минути ще получите професионален резултат на маникюр. ? ЕСТЕСТВЕН ЕФЕКТ, е Нашата средна фиксация на ноктите си много пъти, австрия, и ние избрахме най-подходящите радиан и дебелината за жени, които са по-удобни в чорап, а ефекта е по-естествен, подходящ за дълго носене. ?ВИСОКО качество - Бадем преса за нокти е изработен от висококачествен екологично чист акрил материал.Той е безвреден за вашето тяло и нокти и ви осигурява по-комфортни и прекрасни усещания. ? ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - След изрязване и почистване на нокти, изберете общи ноктите желания размер и залепете двустранно самозалепваща се лента, след това внимателно се прилага натиск върху ноктите си в рамките на 10 секунди, само с няколко прости стъпки и ще имате красиви нокти. ? Следпродажбено обслужване - Ако не сте 100% доволни от нашите продукти за режийни нокти или имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен и осигуряване на денонощна услуга за поддръжка на клиенти, аз ще ви дам задоволителен отговор или ще върна парите в пълен размер. 24шт форма на бадем натиснете върху ноктите Средни режийни ноктите Скъпа стикер за нокти за жени и момичета, Маникюр Параметри : Име на продукта : Среден съобщение на ноктите, Цвят : златен, черен, бял Размер : 12 размер на Образи : както е показано на снимките Като се използва 1. Използвайте пилочку за нокти, за да се полират повърхността на нокътя, шлифован ъгъл повърхност, изплакнете и поддържа ноктите си чисти и сухи. Използвайте алкохол тампон за отстраняване на влага и мазнини с нокти. Изберете най-подходящия размер тампони за нокти за всеки пръст. Нанесете необходимото количество лепило или желе върху вътрешната повърхност на избрания от нокътната плочка. Външен ноктите, поставете в основата на пръста си и натиснете в продължение на 25 секунди. След като го сложите, намалени в съответствие с форма и дължина на клип към ногтю, който искате.Не докосвайте вода в продължение на четири часа.Как да се премахне? 1. Накиснете ноктите си в топла вода и след няколко минути внимателно отклейте предварително приклеенные ноктите със страничната страна 2.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория