• Ново
Тя Вярвала, че Може, Така че Тя Направила Банер на Сини и черни цветове, Тя е Направила Това, Абитуриентски Бижута 2023, Абитуриентски Банер за момичета, Декорация за а?

Тя Вярвала, че Може, Така че Тя Направила Банер на Сини и черни цветове, Тя е Направила Това, Абитуриентски Бижута 2023,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

1бр син и черен блясък, тя вярвала, че могат да, така е направил банер 1БР син и черен лъскав банер за бала шапки. ??【Че ще получите】 1 бр. синьо-черен лъскав банер, в който тя вярваше, че може, така че тя направила банер, и 1 бр. синьо-черен банер за бала шапки, идеална украса за бала тематични партита за вас, засилва щастлива атмосфера на вашия абитуриентски 2023. ??【Синьо-черни абитуриентски бижута колеж 2023】Уникален дизайн на крайните елементи, идеални абитуриентски бижута за средно училище, колеж, медсестринского дела, честването на деня на д-р.Изпълнен с атмосфера на бала, този банер просто е необходим, за да празнуват бала си 2023 година. ??【Лесна употреба】 то Е много лесно и просто проденьте лентата през дупката в горната част на всяка карта с буквите, разстоянието между всяка карта регулация, малка рана, в комплекта са включени пластмасова игла и нишката.Можете да го използвате като различен фон или подпори за една фотосесия, за да украсят вашия интериор, за бала 2023 година. ??【Перфектен размер】 Общата дължина на абитуриентски банери 2023 година е около 19,6 фута (2 въжета), а дължината букви банер приблизително се равнява на 6,7 инча (17 см).Изработен е от екологично чист картон, лесен за употреба и могат да бъдат закачени навсякъде по ваш избор вътре или отвън. ??【Си струва да се купи това】 Е синьо-черно декорация за абитуриентски банер she believe she could so she did ще впечатли на образование, придава им блясък и записва важни моменти постигане.Нека да започнем и насладимся бала страна.Какво ще получите : . В комбинация със синьо-черни елементи от дизайна на абитуриентски, ефектни абитуриентски бижута 2023 година за гимназия, колеж, медсестринского дела, абитуриентски тържества, които ще придадат малко блясък в декора на вашия абитуриентски партита и ще ви доставят радост.Банер, който е идеален за фон на изображението, разкрасяване выпускную парти, ще го направи смислен и незабравимо преживяване.Е, какво още чакаш?Дайте на всички свои приятели една незабравима и зашеметяваща выпускную парти 2023 година!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория