• Ново
[50 комплекти - 16 грама.] Пластмасови Чаши за Деликатеси, съд за готвене С Затегнати капачки, Съдове за фризера, за Еднократна употреба, контейнери за супа, Обяд-бокс з?

[50 комплекти - 16 грама.] Пластмасови Чаши за Деликатеси, съд за готвене С Затегнати капачки, Съдове за фризера, за Еднократна

Rating 
BGN 13.19

Сума
Налично за поръчка

【контейнери за деликатеси обем 16 унции-50 опаковки】Затваряйте с вентилационни отвори, лежеше или съхранявате храна стилно, отлично контейнерная скоростна grab and go 【Не съдържа BPA】 Контейнери за вкусни храни и капака са изработени от хранително-полипропилен (PET).Сверхпрочная дизайн гарантира безопасността на вашите продукти при опаковката в чанта или раница,Те са нетоксични, трайни, са устойчиви и са готови да издържат на casual облекло. 【ПЕРФЕКТЕН размер】 Идеален размер за ресторанти, заведения за хранене, бензиностанции, кафенета и редица заведения за обществено хранене.Също така е подходящ като обяд-бокс за ежедневна лична употреба. 【Широк спектър от приложения】 от месни ястия, деликатеси, салати, тестени изделия, цветен, юфка, зеленчукови супи до броя мъфини, шоколадови десерти, полезни закуски, хляб, закуски и плодове - всичко това облекчава и ускорява процеса на приготвяне на храната. 【Гаранция за качество】 Тази комбинирана опаковка от 50 контейнери с капацитет от 16 унции идеален за използване у дома и в предприятията за обществено хранене.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория