• Ново
BESTonZON Стъклена Чаша Етикети Етикети 48 Бр Чаша Вино Стъклени Маркер Етикети Распознаватели Винени чаши за Многократна употреба Стъклени документи за самоличност З?

BESTonZON Стъклена Чаша Етикети Етикети 48 Бр Чаша Вино Стъклени Маркер Етикети Распознаватели Винени чаши за Многократна

Rating 
BGN 10.83

Сума
Налично за поръчка

силиконОкачване за вино, чаши за вино : Изработени от висококачествен силикон, устойчив на цвят, са трайни.Маркер за стъклени чаши : помага от пръв поглед е ясно идентифициране на чаши за вино, гости, добавяне на декоративни и празнично веселие на всяко събрание.Маркер за напитки за партита се предлага в комплект от 16 броя, което е достатъчно за една малка група от хора.С него вие винаги ще бъдете готови да се организира винена страна, не перепутав чаши вино на своя гост.Пръстен-recognizer чаши : Различни тънка изработка, цветове, фини детайли.Маркер за коктейлни чаши : Тези вина ключодържатели - забавен и лесен начин за вашите гости да се идентифицират своите напитки, а това означава, че те повече никога няма да загуби ги.Опаковката включва 48 x стъклени маркери Характеристики - Различно тънка изработка, цветове, фини детайли. -Добре е изработен от висококачествен силикон, устойчив на цвят, е здрава. - Материал : Силикон - за Коледа, рожден Ден, Годишнина, Housewarming, тържество, Карнавал и т. - Тези вина ключодържатели - забавен и лесен начин за вашите гости да се идентифицират своите напитки, а това означава, че те повече никога няма да загуби ги. - Цвят : Различни цветове - Размер : 3,5x2,5x0,2 см /1,38x0,98x0,08 инча - Отлично подходящ за партита или подаръци на приятелите си.Информация за стоки окачване за вино, чаши за вино комплект от 16 бр. вино суспензии във формата на купа за вина, произведени от висококачествени материали, безопасни и трайни за дълго използване, идеални тагове за идентифициране на напитки на гостите си.Стъклени връхчета на вашата колекция от празнична радост!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория