• Ново
Използването на пулверизатор Cabilock Парфюми Опаковки Продукти Бутилка Мъгла Случайна Течност Прозрачен Цвят на Козметика Бутилки За Почистване на Пътуване На Откр?

Използването на пулверизатор Cabilock Парфюми Опаковки Продукти Бутилка Мъгла Случайна Течност Прозрачен Цвят на Козметика

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

PET и РРПътен спрей : за многократна употреба, удобен и преносим.Лесен и удобен за използване.Хидратиращ спрей : Малък и компактен дизайн, удобен за носене.Преносим флакон-спрей : КОНТЕЙНЕР за ЕТЕРИЧНИ МАСЛА : Изработен е от висококачествен материал, пътни флакони са безопасни и нямат мирис.Спрей малки мъгла : -Прекрасен спрей за използване на открито и при пътуване.За многократна употреба контейнер за пръскане : пътен флакон-спрей.Пратката включва в себе си 10 x спрей Характеристики -за многократна употреба, удобен и преносим.Лесен и удобен за употреба контейнер за многократна употреба за пръскане. - Пръскачка с фин мъгла с капак, тя може да се използва за съхраняване на чиста вода и да се използва за почистване на кухненските распылителях. - Прекрасен спрей за мъгла, подходящ за използване на открито и при пътуване. - Благодарение на мини и компактния си дизайн ви е удобно да носите със себе си спрей малки мъгла. - Материал : прозрачен спрей от PET и РР. - Изработени от висококачествени материали, пътни флакони са безопасни и нямат мирис на преносим пулверизатор. - Спецификация : пластмасова празна бутилка със спрей за обем 100 мл. - Размер : Около 14,5 х 3,7 х 3,7 см спрей. - Цвят : Както е показано на опаковката с етерично масло.Информация за стоки Флакон-спрей за пътуване е по-малък, компактен и запечатан, можете без проблеми да излея в него парфюм или вода за грим, които повече от всичко обичам или на които най-често използвате. за многократна употреба контейнер-спрей Жените често е неудобно, за да се вземе едно пътуване на няколко флакона тоалетни принадлежности, тъй като те са тежки и заемат много пространство във вашия куфар.Спрей малки мъгла Така представени тук спрей може да ви помогне много.

Всичко за продукта

100ml plastic empty spray bottle.:
- Size:
About 14.5 x 3.7 x 3.7cm spray bottle.
- Color:
As shown essential oil container.

Подобни продукти в категория