• Ново
Cabilock 3 бр., Кърпи за баня, Модерен Гората, за Стая, Художествен Стенен Гоблен, Начало Декор, и Плажна Подвесная Лилавата Завеса, Йога, Колеж, Дървета за Душата, Одеало, ?

Cabilock 3 бр., Кърпи за баня, Модерен Гората, за Стая, Художествен Стенен Гоблен, Начало Декор, и Плажна Подвесная Лилавата

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

СТЕННИ ЗАВЕСА ЗА БАНЯ - изработена от полиестер и практичен за употребаГобеленовое стенно подвесное одеяло-идеални за украса на стени, на фона на тъкани, покривки, пердета, плажни кърпи, магазини за хавлиени кърпи, плажни шалове и т. на Фона одеяла за фотография-Отлично подходящ за спални, хол, баня, плажа, общежития, зали за йога и т.Гоблен за стая ЙОГА - Страхотни висящи одеала за спалня, хол, баня, плажа, общежития, зали за йога и т.Изкуството на захващане на аксесоари за дома-дизайн с участието на горските дървета, висящи одеала за спалня, правят този гоблен по-привлекателен и декоративен.СТЕННИ ЗАВЕСА ЗА БАНЯ - изработена от полиестер и практичен за употреба.Гобеленовое стенно подвесное одеяло-идеални за украса на стени, на фона на тъкани, покривки, пердета, плажни кърпи, магазини за хавлиени кърпи, плажни шалове и т. на Фона одеяла за фотография-Отлично подходящ за спални, хол, баня, плажа, общежития, зали за йога и т.Гоблен за стая ЙОГА - Страхотни висящи одеала за спалня, хол, баня, плажа, общежития, зали за йога и т.Изкуството на захващане на аксесоари за дома-дизайн с участието на горските дървета, висящи одеала за спалня, правят този гоблен по-привлекателен и декоративен.Пратката включва 3 x Гоблен Характеристики -Размер : Приблизително 203x150x0,1 см/79,9x59,1x0,04 инча, Гоблен с горски дървета. - Идеални за украса на стени, на фона на тъкани, покривки, пердета, плажни кърпи, магазини за хавлиени кърпи, плажни шалове и т. Стенен почивка на гоблен. - Отлично подходящ за спални, хол, баня, плажа, общежития, зали за йога и т. декор от полиэстерового гоблен. - Цвят : лилаво начало декор подвесное изкуство. -дизайн с принтом горски дървета, прави този гоблен по-привлекателен и декоративен декоративен извънбордов гобеленом. - Подходящ за вътрешно и външно използване.Добър подарък за вашите приятели и членове на семейството Модно плажна горското кърпа. - Материал : Полиестер гоблен за баня. - Изработен от полиэстерового материал и практичен за използване на фон одеала за фотография.Информация за стоки Подвесное изкуството за домашен интериор е Изработен от висококачествен полиестер материал, този гоблен практични за употреба. стенно подвесное одеяло от гоблени с Красив дизайн с участието на горските дървета, прави този гоблен по-привлекателен и декоративен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория