• Ново
Приспособления DOITOOL Кухненски Точильные Камъни Воденичен Камък За Заточване на Ножове Сребърна Diamond Sharpener-готвач Каменни Ножове Фрези Инструменти Хонинговальная ?

Приспособления DOITOOL Кухненски Точильные Камъни Воденичен Камък За Заточване на Ножове Сребърна Diamond Sharpener-готвач

Rating 
BGN 5.95

Сума
Налично за поръчка

Острилка за Диамантени Ножове : Воденичен камък е изработена от диамант материали , сигурно и Инструмент за диамант заточване : Благодарение на компактния си размер можете удобно да го съхранява, да не заема твърде много място.Пръчка за заточване на японски ножове : добър партньор в кухнята, за улесняване на вашата работа.Заточване на диамантени : Тази острилка лесен за използване и е задължителен инструмент за готвачи, дърворезбари или фризьори.Воденичен камък за ножове : Тази острилка лесен за използване и е задължителен инструмент за готвачи, дърворезбари или фризьори.Списък на пакетите 1 x Воденичен камък Функции - Този воденичен камък може да се използва за полиране на ножове и ножици, лесен и удобен за използване воденичен камък за ножове. - Воденичен камък е изработена от диамант материали , безопасни и кухненски точильных камъни. - Един полезен инструмент за удължаване на срока на служба на ножове с помощта на нашите професионални острилки точильные камъни за ножове. - Благодарение на компактния си дизайн може да е удобно да го съхранява, без да заема твърде много място диамант точильным камък.30 см /острилка за мелници 5. - Добър партньор в кухнята, за улесняване на работа с точильными камъни. - Цвят : сребърен инструмент за заточване на ножове - Материал : Диамантени ръчни ножове sharpener Goods Описание Воденичен камък за ножове, Изработени от солидна диамантения материал, го е лесно раздели или той може да ви служи дълго време. заточване на диамантени Не губете време, стари ножове, използвайте нашата острилка, за да си стари ножове отново перфектно работи. diamond sharpener за ножове Тя компактен по размер и лесна за тегло, удобен за переноске и използване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория