• Ново
Qtqgoitem Маса за Хранене от неръждаема Стомана, Инструмент за сервиране закуска и вечеря, Рыборез с дължина 20 см (Модел: 6f5 d16 c8d 968 046)

Qtqgoitem Маса за Хранене от неръждаема Стомана, Инструмент за сервиране закуска и вечеря, Рыборез с дължина 20 см (Модел:

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Този нож е изработена от неръждаема стомана, издръжлив корпус, повърхността е гладка и прозрачнаИзключително здрав и многократна употреба, което ви помага да спестите пари и да харчат по-малко отпадъци.Носи удобство в ежедневието ни и да отговаря на нуждите на хора в подобряване на живот. средство за дома, лесен за почистване.Класически прибори за хранене - съществена част от всяка кухня, независимо дали е в ресторант или у дома.Инструмент за обслужване на масата за хранене от неръждаема стомана, разделочный инструмент за риба с дължина 20 виж В комплекта са включени разделочный инструмент за хранене от неръждаема стомана и картонена кутия.Този нож е широко използван у дома и в ресторанта за рязане на торта, месо, плодове, десерти, риба и т. лесно Можете да използвате, за почистване и съхранение в кухнята.Различен семпъл и елегантен дизайн, който ще вървят добре със съществуващите у вас прибори за хранене. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят може да се различават малко от изображението. Моля, помислете за разликата от 1-2 см от различни измервания ръчно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория