• Ново
Healeved 20pcs Опаковъчна Кутия Контейнер за Пътуване Стъклени Съдове Прозрачен контейнер с капак Контейнери с Капаци Проби на Грим Прозрачни Кръгли Банки Контейнер за ?

Healeved 20pcs Опаковъчна Кутия Контейнер за Пътуване Стъклени Съдове Прозрачен контейнер с капак Контейнери с Капаци Проби

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

пластмасатаУЛИЧНИ КОНТЕЙНЕРИ за КРЕМ - тези празни буркани и могат да бъдат използвани за смесване или за вземане на проби от козметични средства.ПЛАСТМАСОВИ КОЗМЕТИЧНИ БАНКИ - банки за козметични контейнери, изработени от материал, те са предназначени за временно ползване.КОНТЕЙНЕРИ за КРЕМОВЕ В САКСИИ - пътни контейнери за крем-Леки и удобни в переноске.Удобен и необходим за ежедневието или за пътуване.ПРАЗЕН контейнер ЗА КРЕМ - Широко приложение.за съхранение на всякакви теми, от козметика до предмети на изкуството.КОНТЕЙНЕРИ ЗА ПРОБИ КОЗМЕТИКА - Тези универсални контейнери, можете да попълните вашите кремове и се използва като контейнер за лосион за тяло, хидратиращи кремове, пластмаса.УЛИЧНИ КОНТЕЙНЕРИ за КРЕМ - тези празни буркани и могат да бъдат използвани за смесване или за вземане на проби от козметични средства.ПЛАСТМАСОВИ КОЗМЕТИЧНИ БАНКИ - банки за козметични контейнери, изработени от материал, те са предназначени за временно ползване.КОНТЕЙНЕРИ за КРЕМОВЕ В САКСИИ - пътни контейнери за крем-Леки и удобни в переноске.Удобен и необходим за ежедневието или за пътуване.ПРАЗЕН контейнер ЗА КРЕМ - Широко приложение.за съхранение на всякакви теми, от козметика до предмети на изкуството.Контейнери за ПРОБИ на грим - Тези универсални контейнери, можете да попълните вашите кремове и се използва като контейнер за лосион за тяло, хидратиращи кремове,,.Съдържание на пакета 20 x бутилки за крема Особености -Материал : Пластмасови празни козметични контейнери-Размер : около 3,40 X3,40 X2,80 см. / 1,34 X1,34 X1 буркани за лосион. - за съхранение на лосиони, кремове, прах, мъниста, бижута, обеци, овлажняващ крем за лице и т. Козметични контейнер. -Лесен и удобен за переноске.Удобни и необходими за ежедневието или за пътуване пластмасови козметични буркани. -Тези контейнери с малък размер удобен за съхранение в чанта, джоб или раница в мини-малка кутия за грим. -Фланец, сейф за съхранение на кремове или аксесоари за бродерия в нашите контейнери за еднократна употреба прозрачен контейнер с капак. -Изработени от материали, които са издържливи на продължителна употреба на притежателя за съхранение лосион.Описание на продукта Флакон-титуляр и лосиони с добра герметичностью подходящ е за кремове за очи, балсами, кремове, лосиони, прах и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория