• Ново
Ограничител на Предната пътека, Ограничител в края на писти върху Дърво, Ограничител на Улуци TSlot Квадратна дръжка (Square Handle)

Ограничител на Предната пътека, Ограничител в края на писти върху Дърво, Ограничител на Улуци TSlot Квадратна

Rating 
BGN 15.12

Сума
Налично за поръчка

Продуктът е произведен от висококачествен бакелит и издръжлив на употребаКомпактен размер, мини, лесно да си свършат работата.Той е подходящ за стандартна т-образна пътека.Това може да помогне да ограничите дължината на канавката.Това е идеалният инструмент за обработка на дървесина, също е подходящ за занаятчия. 100% чисто нов и високо качество.Продуктът е произведен от висококачествен бакелит и издръжлив на употреба.Компактен размер, мини, лесно да си свършат работата.Той е подходящ за стандартна т-образна пътека.Това може да помогне да ограничите дължината на канавката.Това е идеалният инструмент за обработка на дървесина, също е подходящ за занаятчия. 100% чисто нов и високо качество.Характеристики : 1. Продуктът е произведен от висококачествен бакелит и издръжлив на употреба. Компактен размер, мини, лесно да си свършат работата. Подходящ за стандартен т-образна пътека.Това може да помогне да ограничите дължината на канавката. Това е идеалният инструмент за обработка на дървесина, също е подходящ за занаятчия. 100% чисто нов и високо качество.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип изделия : Т-образна шлиц за работа с дърво Материал : Китай, Тайван Материал за печене на Употреба : Ограничения за тава Тип дръжки : # 1 : Бързо дръжка, # 2 : Квадратна дръжка (по избор) Осъществяване Списък : 1 * Т-образен шлиц за работа с дърво Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Woodwork T Slot Miter
Material:
China Taiwan Bakelite
Usage:
Limits for chutes
Handle Type:
#1
Package List:
1 * Woodwork T Slot Miter:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория