• Ново
Средство За Идентифициране на зъбната плака Тест на Зъбен камък в Устата, Препарат За Почистване на Зъбни Протези Проучване на Паста за зъби Течност-Индикатор на З?

Средство За Идентифициране на зъбната плака Тест на Зъбен камък в Устата, Препарат За Почистване на Зъбни Протези Проучване

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Мерителна чашка за удобство на употреба : Средство за аутопсия на зъбите се предлага с мерным кръгове стъкло със скалата за удобство на употребаСъдържа ксилитол и може да се използва от деца.Лесна употреба : Средство за премахване на зъбната плака лесен за използване, 3-5 мл за път, бърз тест и интересен и практичен метод.Индикатор на зъбната плака : средство за идентифициране на зъбната плака се използва всяка вечер в продължение на 2 седмици за откриване на зъбната плака и почистване на здрави зъбите преди лягане.Да си миете зъбите всеки път, когато си миеш зъбите. : Индикатор на зъбната плака и подобрява общото състояние на устната кухина и спомага да се избегнат проблеми със зъбите.Осигурява чистота на зъбите на цялото семейство всеки път, когато си миеш зъбите.Защитете зъби : течност-индикатор на зъбната плака, помага да запазите зъбите, което помага за правилно миене на зъбите и идентифициране на обекти с докосване на един път. ПОМАГА за ПРАВИЛНО миене на ЗЪБИТЕ : Течност-индикатор на зъбната плака, помага да запазите зъбите, което помага за правилно миене на зъбите и идентифициране на обекти с докосване на един път. ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕТО на устната КУХИНА : показател на зъбната плака и подобрява общото състояние на устната кухина и спомага да се избегнат проблеми със зъбите.Осигурява чистота на зъбите на цялото семейство всеки път, когато си миеш зъбите. СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на зъбната плака : Средство за премахване на зъбната плака се използва всяка вечер в продължение на 2 седмици за откриване на зъбната плака и почистване на здрави зъбите преди лягане. ЛЕСНА УПОТРЕБА : Средство за премахване на зъбната плака лесен за използване, 3-5 мл за път, бърз тест и интересен и практичен метод. СЪС СКАЛАТА-МЕРНЫМ кръгове стъкло : Средство за разкриване на зъбите се предлага с мерным кръгове стъкло за лесна употреба.Съдържа ксилитол и може да се използва от деца.Спецификация : Тип на продукта : Препарат за премахване на плака Текстура : Течен продукт, Обем нето : 60 мл Срок на годност : 2 години, моля, използвайте в рамките на 3 месеца след отваряне, като Use : 1.Hold3‑5mlofindicatorinyourmouthandrinseyourmouth2.30secondslater,checkwhethertheteetharestained3.Има основно площ, а след това с четка за цялостно почистване с опаковъчен лист : 1 средство за разкриване на лакировки, 1 Мерителна чашка с мащаба Забележка : 1.

Всичко за продукта

Item Type:
Plaque Disclosing Agent
Texture:
Liquid
Product Net Content:
60ml
Shelf Life:
2 Years, Please Use within 3 Months After Opening
How to Use:
1.Hold3‑5mlofindicatorinyourmouthandrinseyourmouth:
2.30secondslater,checkwhethertheteetharestained:
3.Theredstainedareaistartarandthenbrushcarefullytocleanit:
Package List:
1 xPlaque Disclosing Agent:
1 x Measuring Cup with Scale:
Note:
1. Children should be used under adult supervision.:
2. Stained plaque can be completely removed by brushing.:
3. Please use the bottle within 3 months after opening.:
4. Please pour the product into a suitable container, do not touch the bottle directly with your mouth, and tighten the cap after use.:
5. The ingredients of this product are food grade materials, even if a small amount is accidentally taken during the use, there are no side effects.:

Подобни продукти в категория