• Ново
Отпариватель за дрехи WXLBHD, Професионален Отпариватель за дрехи, Тежкотоварни отпариватель за тъкани, 2,5-литров Резервоар за вода, на Тъканта с четка и закачалка за ?

Отпариватель за дрехи WXLBHD, Професионален Отпариватель за дрехи, Тежкотоварни отпариватель за тъкани, 2,5-литров Резервоар

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Дъговидна дръжка] : Дугообразный дизайн прави справя по-удобни за употребаБлагодарение на 7 отвори за подаване на пара с големи отвори на главичката дръжки той може идеално да се докосват с дрехите за по-добра гладене. [Подвижен РЕЗЕРВОАР за ВОДА] : Резервоар за вода е произведен от полипропилен, който е устойчив и не се деформират при употреба.Оптималната капацитет 2,5 литра осигурява подаване на пара постоянно около 50 минути.Доста удобно да теглите резервоар, за да се налива вода или четка. [СИЛНА ПАРА] : Мощен пълен размер отпариватель за дрехи, вграден мощен нагревател с мощност 2000 Вата, загрява за 30 секунди, бързо се отделя пара 208 ° c (98 ℃), премахва бръчки с всички свои тъкани, включително дрехи, деликатеси, спално бельо, завеси, мека мебел и т. [ПОДХОДЯЩИ за всяко ОБЛЕКЛО] : Можете да изберете от три нива на подаване на двойка, която прави отпариватель за дрехи подходящ за гладене на всякакъв вид облекла, включително коприна, влакна, коноп, памук, пушок и т. [УДОБНИ ЗА УПОТРЕБА] : Телескопична полюс се регулира на три височини, в зависимост от вашите нужди.Освен това, той е снабден с въртяща се закачалка на 360 °, което е по-гъвкава за използване от обичайната.Този мощен малък професионален вертикален двухполярный ютия с прибиращ пара, подходящ за семейства, предприятия и магазини за дрехи, а също така и за ефективна професионална обработка на дрехи.Този отпариватель е подходяща за носене по всяко време на годината.Той се грижи за различни материи, равномерно загрява и не вреди на дрехите.Той си заслужава, и можете да го закупите с увереност.。 Универсален : Парна ютия, почистване, обработка, освежаване, овлажняване, размразяване и т. 【Информация за продукта】 Мощност : 2000 Време за приготвяне : 30 Обем на резервоара за вода : 2.5 литра Температура на парата : 98 ℃.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория