• Ново
Чанта-портфейл Vena vCommute, съвместим с Apple iPhone 12 / iPhone 12 Pro (6,1 инча), (защита от падане на военен проба), Разтегателен Кожен калъф, стойка за карти с памет с поставка - Розов?

Чанта-портфейл Vena vCommute, съвместим с Apple iPhone 12 / iPhone 12 Pro (6,1 инча), (защита от падане на военен проба),

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[КАЛЪФ-портфейл ПАТЕНТОВАН дизайн за IPHONE 12 PRO] v Commute съчетава в себе си функционалност и защитаСкрит слот за карти надеждно съхранява сертификата за самоличност, кредитни или дебитни карти или дори транзитни карта; освен това, той не се намесва в работата на Apple Плати. [ПОСТАВКА с магнитно закопчаване под различни ъгли] Сгъваема кожена клапан в задната част на своята практика служи като поставка за краката, така че можете да гледате видео под правилния ъгъл и с комфорт. [ЗАЩИТА ОТ падане на ВОЕНЕН клас С технологията CORNERGUARD] Двуслойни поликарбонат и TPU Corner Guard отговаря на военния стандарт за изпитване на спад (MIL-STD 810 G-516.6), издържа на 26 падания от височина 4 метра. [БЕЗУПРЕЧНА ИЗРАБОТКА, ПОДРОБЕН ДИЗАЙН] Точни деколтета и отлични тактилни бутони, предназначени за поддържане на същия отлична обратна връзка с бутони на вашия телефон. [СЪВМЕСТИМ с магнитни автомобилни елементи] Тази чанта-портфейл за i Phone 12 Pro идва с метални пластини, вградени в клапан, така че допълнителна табела или лепило не се изисква.Патентован калъф-джобен формат е съвместим с i Phone 12/12 Pro.Патентован за носене в чантата си v Commute за i Phone 12 / 12 Pro от Vena позволява удобно да се съхранява до 3 карти, като ID или кредитни / дебитни карти, по-скрито отделение за карти на гърба на своята практика.Че още по-добре, vcommuteработает дори с Apple Платени и безжично зареждане.Защита от падане на военен клас с технологията Corner Guard.Изработен от висококачествен поликарбонат (PC) и омекотяване термопластичен полиуретан (TPU), този калъф за i Phone 12/12 Pro с държач за кредитни карти е тестван за съответствие на стандарт MIL-STD 810 G-516.6, поддържано 26 падания от височина 4 метра.Благодарение на технологията Corner Guard силата на удара се разпределя по целия дизайн. В держателе за карти може да се съхранява до 3 карти (в зависимост от дебелината на вашите карти). Безжична зареждане работи при отворена газ (зависи от безжично зарядно устройство). Метални кредитни карти ще пречат за безжично зареждане.Моля, извадете преди да бъдат заредени. Този калъф е несъвместим със зарядно устройство Mag Safe.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория