• Ново
Wgwioo Пречистване на Аквариума / Аквариум за риби, Вакуум Сифонный Помпа За Почистване на Гравийного Пясък, Ръчна Смяна на водата Самовсасывающая с Лента за регулира?

Wgwioo Пречистване на Аквариума / Аквариум за риби, Вакуум Сифонный Помпа За Почистване на Гравийного Пясък, Ръчна Смяна

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Можете да поддържате своя аквариум чисто : Фильтруйте през чакъл, с помощта на дюза за засмукване на храна, рибешки отпадъци и токсини, които се натрупват във вашия аквариумЛесна употреба : Просто поставете филтър гравийного прахосмукачка за аквариума в аквариум с рибки и внимателно стиснете помпата.Отлична стойност : много аксесоари за риби са твърде скъпи.Този прост и надежден продукт изпълнява работата си много по-скъп сифон за малка част от цената.Преносим и сигурно : лек, той може да предпази вашите риби от уплаха при смяна на водата, не съдържа BPA. Идеален за редовни смени на вода : не мръсни капки и здрав еднопосочен клапан за подобряване на усвояването.Можете да изчистите 30 литра за около 5 минути.Особености : по-Голямата пропускателна способност на въздуха, добро абсорбиране, висока еластичност и автоматични бутала срещу обратен ход.Метални катарами се използват във връзките между стиснати топки и силиконови тръби за предотвратяване на течове.Инсталиране на скоби за водопроводни тръби, сменете водата измийте и изплакнете пясък на една ръка.Чаши за промиване на пясък могат да изтривате замърсяване, покрити с чакъл, едновременно унищожи слоеве на водна пара в покрит камък, чакъл и ефективно да участва в обезвоживании и промиване на пясък.Дължина оборудвани еластични тръби могат свободно да се регулира в зависимост от вашите нужди.Вентили за промени в обема на доставката на вода по ваш избор, което може да се предотврати прекалено бързо в продължение на вода.Няма проблем с еднакви всасыванием пясък. Поставете впускные тръба водни топлообменници в аквариуми за риби. Поставете выпускное отвор за вода, което трябва да бъде под нивото на водата в кофата. Внимателно стиснете въздушна кухина ръце, за вода автоматично се изцеди. Остави място за бягство вода, за да отмие екскременти на риби и останки от храна. Нивото на водата на изхода трябва да бъде по-висока, отколкото на входа. Моля, контролирайте разход на вода, за да се избегне засмукване на малка пясък. Не сливайте вода е напълно и Опаковъчен лист : 1 * Скоба за водопроводна тръба 1 * Ръчно топлообменник за вода 1 * Чаша за промиване на пясък 1 * Прибиращ се къса тръба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория