• Ново
KIKIBRO Разтегателен Рафтове За съхранение на Тезгяха Органайзер Шкаф за Подправки Килер Рафт Поставка За шкаф Рафтове За Съхранение на Баня Кухня Трапезария, Кабине?

KIKIBRO Разтегателен Рафтове За съхранение на Тезгяха Органайзер Шкаф за Подправки Килер Рафт Поставка За шкаф Рафтове За

Rating 
BGN 33.66

Сума
Налично за поръчка

【Гъвкав и штабелируемый】 Този рафт на шкафа може да се разшири и штабелируема, което позволява регулиране на ширината и височината, в зависимост от вашите нуждиШирината може да се увеличи с 16,62 инча до 27,27 инча, а няколко лавици могат да се събират заедно, за да създадете няколко нива на пространство за съхранение. 【Универсално решение за съхранение на】 Е идеална за използване в кухнята, в килера и бюфет.Също е чудесен вариант за спестяване на пространство в спалнята, за кабинета, дневната, банята и много други.Използвайте го като организатор в килера за прецизно съхранение на чинии, мисок или всякакви други продукти, които трябва да се поддържат в ред. 【Здрав и сверхпрочный】 е Предназначен за трайност и употреба в тежки условия!Изработени от висококачествена неръждаема стомана, този рафт на гардероба е предназначена за дълъг живот и могат да издържат на тегло до 80 кг. 【Лекотата на монтажа】 Събрание - това е лек бриз!Просто следвайте инструкциите преди да инсталирате.Штабелируемый органайзер за рафтове тезгяха могат да бъдат лесно събрани с помощта на общо 6 винта.На събранието трябва да си тръгне по-малко от 5 минути. 【Гарантирано подмяна на】 Всички инсталационни аксесоари включени, ако нещо липсва, моля, свържете се с нас на (KIKIBRO), за да ги получите безплатно.Лесна и бърза смяна на гарантирана!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория