• Ново
Замяна на Декоративни ленти Hatirea за PS5, работа на смени Обвивка контролер Ps5, Обвивка контролер PS5 за контролер PS5 (тъмно синьо)

Замяна на Декоративни ленти Hatirea за PS5, работа на смени Обвивка контролер Ps5, Обвивка контролер PS5 за контролер PS5

Rating 
BGN 5.23

Сума
Налично за поръчка

Строго разработен в съответствие с контролер PS5, позицията на дупки е точна и подходящо, което напълно отговаря на контролераТази декоративна ивица контролер ви дава много цветове за избор.Цветен дизайн "Направи си сам" прави своя гейм контролер от по-персонализирани и има дълъг срок на служба.Изработени от ABS-пластмаса, кутията е покрита с матирано покритие, което ви позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления.Лесна инсталация, извадете оригинална обвивка от долната част на контролера, привеждане в нова обвивка с дупка, а след това щракнете, за да завършите.Строго разработен в съответствие с контролер PS5, позицията на дупки е точна и подходящо, което напълно отговаря на контролера.Тази декоративна ивица контролер ви дава много цветове за избор.Цветен дизайн "Направи си сам" прави своя гейм контролер от по-персонализирани и има дълъг срок на служба.Изработени от ABS-пластмаса, кутията е покрита с матирано покритие, което ви позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления.Лесна инсталация, извадете оригинална обвивка от долната част на контролера, привеждане в нова обвивка с дупка, а след това щракнете, за да завършите. Изработен от ABS материал, покриване на мат и напыляется, което ви позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления. Строго разработен в съответствие с контролер PS5, позицията на дупки точно и подходящо, което напълно отговаря на контролера. Лесен за инсталиране, премахване на оригиналната обвивка от долната част на контролера, привеждане в нова обвивка с дупка, а след това щракнете, за да завършите. Тази декоративна полагане на контролера ви дава много цветове за избор. Цветен дизайн "Направи си сам" прави своя гейм контролер по-персонализирани, има дълъг срок на служба. Спецификация : Тип на продукта : гейм контролер, декоративна лента Материал : ABS Тегло : прибл. 34,0 г /1,2 грама Подходящ за контролер PS5 Осъществяване Списък : 1 х Декоративна лента за игрален контролер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория