• Ново
GANAZONO Вентилационна Делото Вентилационна Делото Димна Тръба 2 елемента Дъждобран за Комин PVC Шапки За Комин Вентилационна Делото за Водопроводни Непромокаемая Дел?

GANAZONO Вентилационна Делото Вентилационна Делото Димна Тръба 2 елемента Дъждобран за Комин PVC Шапки За Комин Вентилационна

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

PVC ?【Защита на комина】 Нашия водоустойчив калъф за комин може да помогне за удължаване на времето за използване на комина.Накрайник за вентилация на въздуховоди могат да намалят въздействието на дъжд и сняг в комина. ?[Подобрен материал] Аксесоар за покриване на комина е изработен от утолщенного PVC-материал, който е устойчив на стареене и е водоустойчив.Освен това, дъждобран за защита на комина е безвреден за околната среда, има малко тегло и дълъг живот. ?[Широко цитиран] Този дъждобран за комина може да се използва като отдушник капачка на бойлера, вентилационна капака на бойлера, дъждовна покрива вентилационните тръби на покрива, на капака на комина на комина и т. Много практично. ? [Лекота на инсталиране на] Нашите шапки за комини от PVC не се нуждаят от монтаж, те могат да определят пряко и бързо се разглобяват.Освен това, гладка повърхност на капака на изпускателната тръба е удобен за ежедневна поддръжка. ?[Следпродажбено обслужване] Висококачествено сервизно обслужване ви гарантира приятно преживяване от пазаруването.Отдушник капачка за водопроводни Можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.Описание Отдушник капачка на бойлера е изработен от висококачествен PVC материал, който е практичен и е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Няма нужда да се събират, директен монтаж, удобен и лесен.Дъждобран за комин помага да се удължи времето на използване на комина. аксесоар за покриване на комина е безвреден за околната среда, устойчиви на стареене, е здрава, е водоустойчив, има лек и лесен за инсталиране.Характеристики - Материал : PVC-Размер : 18x18x10 см/7. 93in Предпоставка включва 2 х непромокаемых своята практика.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория