• Ново
Alomejor 20 Бр Радиоуправляеми Амортисьор Топката на Главата на Месинг Амортисьор Свързващ Прът Шарнирный сферични с Гумен О-Пръстен за Axial SCX24

Alomejor 20 Бр Радиоуправляеми Амортисьор Топката на Главата на Месинг Амортисьор Свързващ Прът Шарнирный

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ИЗРАБОТЕНО от МЕСИНГ : Топка корона е изработена от месинг с висока твърдост, която е различна износоустойчивост, стабилна производителност и дълъг срок на службаЛесна инсталация : Топка корона на края на пръта е с малко тегло, удобна за инсталиране и демонтирането, може директно да замени стари или повредени детайли за получаване на по-висока трайност.Применимая модел : комплектът включва 20 топка глави радио-управляеми амортисьори и 40 каучук и запечатване на пръстените", които са подходящи за писта колата Axial SCX24.Повишаване на производителността на : сферични може ефективно да се подобри ефект демпфирующего ниво на автомобила, намаляване на износването на ниво и устойчивост на компресия на автомобила, както и да радиоуправляеми автомобили по-гъвкави.ПЕРФЕКТЕН ДИЗАЙН : Топка корона е с малки размери, перфектен дизайн, по-висока издръжливост и производителност, което прави кола с дистанционно управление е по-гъвкав и стабилен. Применимая модел : комплектът включва 20 топка глави радио-управляеми амортисьори и 40 каучук и запечатване на пръстените", които са подходящи за писта колата Axial SCX24. Подобрете производителността на : сферични може ефективно да се подобри ефект демпфирующего ниво на автомобила, намаляване на износването на ниво и устойчивост на компресия на автомобила, както и да радиоуправляеми автомобили по-гъвкави. Изработен е от месинг : Топка корона е изработена от латунного материал с висока твърдост, който е устойчив на абразия, стабилна производителност и дълъг експлоатационен живот. Перфектен дизайн : Топка корона е с малки размери, перфектен дизайн, по-висока издръжливост и производителност, което прави колата с дистанционно управление, по-гъвкава и стабилна. ЛЕСНА инсталация : Топка корона на края на пръта е с малко тегло, удобна за инсталиране и демонтирането, може директно да замени стари или повредени детайли за получаване на по-висока трайност.Параметри : Тип на продукта : Радиоуправляеми амортисьор топка глави Материал на главата : Brass O Материал на пръстена : Гумена топка Дължина на главата : приблизително 4,9 мм / 0,19 инча Широчина на главата на крушка : приблизително 3,8 мм / 0,15 инча, 3,4 мм / 0,13 Неприменимая модел : за писта колата Axial SCX24 съдържание на Пакета : 20 x радиоуправляемая амортисьор топка головки40 x Гумени о-пръстен Забележка : 1.

Всичко за продукта

Item Type:
RC Shock Damper Ball Head
Ball Head Material:
Brass
O Ring Material:
Rubber
Ball Head Length:
Approx. 4.9mm/0.19in
Ball Head Width:
Approx. 3.8mm/0.15in, 3.4mm/0.13in
Applicable Model:
for Axial SCX24 crawler car
PackageList:
20 x RC Shock Damper Ball Head:
40 x Rubber O Ring:
Note:
1. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория