• Ново
Operitacx 36 бр. Играчки-гумички за триене 3D Пълнене на Торби за подаръци, гумички за триене с животни, 3D гумички за триене, Настолни гумички за триене за домашни любимци, ?

Operitacx 36 бр. Играчки-гумички за триене 3D Пълнене на Торби за подаръци, гумички за триене с животни, 3D гумички за триене,

Rating 
BGN 9.35

Сума
Налично за поръчка

Миниатюрни подаръци : Тези гумички за триене и могат да бъдат украшение на канцеларски материалиДетски образователни играчки : НАГРАДИ ЗА деца В клас, гумички за триене с животни, гумички за триене във формата на Лъв, 3 D Мини-молив, Гумичка, Пъзел, Гумичка, канцеларски материали, Ученически принадлежности, Награди в класната стая, в Ковчег със съкровища, подаръци за партита.Детски пъзел : мини-раздвигающиеся гумички за триене - Очарователна форма в комбинация с ярки цветове, несъмнено ще се хареса на децата.Детски моливи : Очарователна форма в комбинация с ярки цветове, несъмнено ще се хареса на децата.Пълнители за чанти Goodie : подаръци за училищни принадлежности - Помагат лесно се пере текст и чернови, като домашна работа на учениците по-чист.Пратката включва 36 х детски ластиков Особености - Материал : мини-гумички за триене TPR Цвят : както е показано на детски играчки -Размер : около 4,00 X3,00 X1,30 см/1,57 X1,18 X0 приказно гумички за триене във формата на лъв. - Креативен дизайн във формата на карикатура и миниатюрен размер ги прави подходящи за детски мини-ластиков за моливи. - Гумички за триене се предлагат в миниатюрен дизайн, който лесно се побира в молив случай mini toys. - Тези гумички за триене и могат да бъдат украшение, за да играе декоративна роля в канцелярском малък ластике във формата на лъв. - Безвредни и са изработени от трайни материали, те лесно се пере карандашные маркиране Красиви ластиками във формата на лъв. - Декоративен и елегантен дизайн на анимационни форми прави гумичка добър подарък за детски студентски подаръци.Описание на продукта Играчка-гумичка за животни, Децата много ще се зарадват на тези прекрасни и забавни гумички за триене във формата на мультяшного лъв в училищната чанта благодарение на прекрасния дизайн. моливи на едро ще станат за тях приятен подарък и стимулира интереса им към ученето. детски гумички за триене очарователни форми, изпълнени с елементи на карикатура, да спечели благоволението на деца.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория