• Ново
YUESFZ Точен Преносим Измервателен Сонда TDS Тест Писалка Тестер за Качеството на Водата Изпитване на Оборудване за Аквариуми с Питейна Вода Практичен Детектор на Кач?

YUESFZ Точен Преносим Измервателен Сонда TDS Тест Писалка Тестер за Качеството на Водата Изпитване на Оборудване за

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Идеален за дома или лабораторна употреба; Идеален за тестване на рН-баланс на питейна вода, басейни 【Функция интелигентно ИЗКЛЮЧВАНЕ】 Тест писалка TDS има функция интелигентно изключване, която автоматично се изключва след 10 минути бездействие. 【ЗАКЛЮЧВАНЕ ЧЕТЕНЕ】 За улесняване на четене и запис тест писалка TDS блокира показания, а резултатите от измерванията можете да се запишете за удобство на четене и запис. 【Висока точност】 Тест писалка TDS използва сонда от титанова сплав, за прецизно измерване на водата, за да се избегне влиянието на смущения от водата и да се осигури по-точна стойност на измерване. 【LCD дисплей】 Голям LCD дисплей тест писалка TDS удобен за гледане и е трайна.Тест писалка TDS професионално изработени със стабилна производителност и висока надеждност.Моля, не се колебайте да закупите нашите продукти, ние имаме отлично сервизно обслужване. За удобство на четене и запис на показанията на уреда ще бъде блокиран. Интелигентна функция за изключване, автоматично изключване на захранването след 10 минути без работа. Използвайте сонда от титанова сплав за измерване на вода с висока точност, като се избягва влиянието на смущения от вода, предоставяне на по-точна стойност на измерване. Голям LCD дисплей, удобен за гледане, издръжлив. Професионално производство, стабилна производителност и висока надеждност.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : ? TDS?Тест дръжка Материал : пластмаса Цвят : както е показано на снимката Тегло : прибл. 55 g Модел на батерията на продукта : акумулаторна батерия Батерии : 2 бр. Модел на продукта : lr44 Капацитет на батерията : 160 ма Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.ние ще направим всичко възможно, за да направи нещата за вас!.

Всичко за продукта

Condition:
100% brand newItem type
Product battery model:
cell battery
Batteries:
2pcs
Product model:
LR44
Battery capacity:
160mah
If you would have any questions, please feel free to contact us. we will Try our best to make the things right for you! :

Подобни продукти в категория