• Ново
SLSFJLKJ 1 бр. Ножица за нокти на пръстите на краката, Корекция на нокти, Кожички за врастнали нокти, Кожички За премахване на мъртвата кожа, Инструмент за Грижа за педик?

SLSFJLKJ 1 бр. Ножица за нокти на пръстите на краката, Корекция на нокти, Кожички за врастнали нокти, Кожички За премахване

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Нарежете омертвевшую кожата, кожичките и ноктитеМатова дръжка от ABS-пластмаса предпазва вашите ръце от наранявания.Изработен е от неръждаема стомана, за да се осигури устойчивост на рязане край.Идеален за домове, спа центрове, салони за красота и други места.Стилно и добра изработка ви предоставя най-добрите ежедневните инструменти.Функция : Нарежете омертвевшую кожата, кожичките и ноктите.Матова дръжка от ABS-пластмаса предпазва вашите ръце от наранявания.Изработен е от неръждаема стомана, за да се осигури устойчивост на рязане край.Идеален за домове, спа центрове, салони за красота и други места.Стилно и добра изработка на производство ще ви осигури най-добрите ежедневните инструменти. Параметри : Материал : неръждаема стомана + ABS Цвят : червено, синьо, черно, розово злато Размери : както е показано бележки : Цветен тон на изображението и действително на продукта може да се различават малко.Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика до 1-2 мм, благодаря. други аксесоари в комплекта не са включени.Пратката включва : 1 бр. x инструменти за маникюраэти инструменти за маникюр са подходящи за мъже, жени, възрастни хора и защото при тях има богат избор на инструменти.Комплект клещи за нокти, който може да отговори на всички ваши нужди.

Всичко за продукта

Material:
stainless steel + ABS
Color:
red, blue, black, rose gold
Size:
as shown
notes:
The color tone of the picture and the actual item may be slightly different.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 1-2mm, thank you.:
1pc only other accessories are not included.:
Package Included:
1pc x manicure tools:
These manicures set tools are suitable for men, women, the elderly and because they have a wide variety of tools. :
Nail Clippers Kit, which can meet all your needs. :

Подобни продукти в категория