• Ново
4шт Плоча За Пробиване на Ноктите в Свети Валентин със Сърца, Устни, Шарките на Любовта, Шаблони за Печати за Нокти, Комплект с 1 Печат, Набор от Шаблони за Лак за нокт?

4шт Плоча За Пробиване на Ноктите в Свети Валентин със Сърца, Устни, Шарките на Любовта, Шаблони за Печати за Нокти, Комплект

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

❤️ Опаковка : 4 бр пластини за печат на ноктите на тема "Свети Валентин" + 1 френски печат за нокти + 1 скандалджия и 1 инструкция, направени във формата на сърце, устните, котки, ангел, рози и други елементи на свети Валентин ❤️ Материал и размера : Размер на 4,72 инча * 2,36 инча (12 см * 6 cm).Металната плоча е изработена от висококачествена неръждаема стомана 304, която е различна здравина, лесно е деформиран и има синя защитен филм. ❤️ Бързо и лесно : нанесете лак за нокти в избрания от вас фигура.Използвайте стъргалка, за да премахнете излишната боя.Щракнете върху печат върху стоманена плоча, за да получите уникална и красива стикер. ❤️ Гъвкавост : начинаещи и опитни майстори маникюр може лесно да го използвате.Можете да приготвите сами.Това е необходим аксесоар за декорация на нокти до Свети Валентин и е идеален подарък за момичета и жени, които обичат нийл-арт. ❤️ Внимателно обслужване : ако имате някакви въпроси по отношение на вашата покупка, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. ❤️ Опаковка : 4 бр пластини за печат на ноктите на тема "Свети Валентин" + 1 френски печат за нокти + 1 скандалджия и 1 инструкция, направени във формата на сърце, устните, котки, ангел, рози и други елементи на свети Валентин. ❤️ Материал и размера : Размер на 4,72 инча * 2,36 инча (12 см * 6 cm).Металната плоча е изработена от висококачествена неръждаема стомана 304, която е различна здравина, лесно е деформиран и има синя защитен филм. ❤️ Бързо и лесно : нанесете лак за нокти в избрания от вас фигура.Използвайте стъргалка, за да премахнете излишната боя.Щракнете върху печат върху стоманена плоча, за да получите уникална и красива стикер. ❤️ Гъвкавост : начинаещи и опитни майстори маникюр може лесно да го използвате.Можете да приготвите сами.Това е необходим аксесоар за декорация на нокти до Свети Валентин и е идеален подарък за момичета и жени, които обичат нийл-арт. ❤️ Внимателно обслужване : ако имате някакви въпроси по отношение на вашата покупка, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Опции : 100% маркова новост Качество за продажба на дребно Материал : неръждаема стомана Брой : 4 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория