• Ново
DOITOOL 6 бр. Цветя Маркер за Вино, Чаши Силиконова Издател Вечерни Специален Recognizer Стъклени Чаши Инструменти за Чаши за Вино (Случаен)

DOITOOL 6 бр. Цветя Маркер за Вино, Чаши Силиконова Издател Вечерни Специален Recognizer Стъклени Чаши Инструменти за Чаши

Rating 
BGN 43.91

Сума
Налично за поръчка

Добавете празничния блясък на вашата страна и отбележете на чаша за вино, всички да знаят кой е техният собственСигурно се корени в чаша за вино, не царапаясь и не рассыпаясь, но при това лесно се отстранява.За многократна употреба, така че ги използвайте отново и отново и се добавят малко забавление в живота си.Изработен от качествен силикон, той е гладка и не избледнява.Описание : Тези 6 броя етикети за вино, чаши за вино със силиконови цветни форми.Всички те са с различен цвят за улеснение на различаването.Лесно се навива на чаша за вино, без лепило.Добър начин за разграничаване на собственика на стъклото, когато сте организиране на парти или участвате в партито.Характеристики - Цвят : асорти - Материал : силикон - Размер : 12 x 4 x 3 cm - Придайте празничен блясък на партито и отбележете на чаша за вино, всички да знаят кой от тях им принадлежи. - Е изработен от качествен силикон, той е гладка и не избледнява. - Сигурно се корени в чаша за вино, не царапаясь и не рассыпаясь, но при това лесно се отстранява. - За многократна употреба, така че да ги използвате отново и отново, добавете малко забавление в живота си.Опаковката включва 6 маркери за винени чаши.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория