• Ново
Плоча за Пробиване на Чужди Звезди и Луни за Нокти, Дизайн на Пространство на Вселената Шаблони За Печати За Нокти, Плоча с Изображение на Космически кораб на извън?

Плоча за Пробиване на Чужди Звезди и Луни за Нокти, Дизайн на Пространство на Вселената Шаблони За Печати За Нокти, Плоча

Rating 
BGN 6.49

Сума
Налично за поръчка

【Съдържанието на опаковката】 Вие ще получите 1 бр плоча за релеф нокти, изчистен дизайн, ясен фигура, аз вярвам, че ще се влюби в нийл-арт. всеки шаблон прибл. * 6 см (4,72 инча * 2,36 инча). 【Модерен дизайнерски табела за пробиване на ноктите】 Комплект печати за нокти има различни красиви модели, като извънземно, звездата, Луната, космос, вселена, НЛО, на космически кораб, на планетата, можете да изберете някоя нокътната пластина, за да се направи добър дизайн на ноктите с помощта на пробиване, което искате.Позволете Да се Насладите на Неповторимо удоволствие от маникюр. 【Висококачествена плоча за пробиване на ноктите от материал】 Нашата плоча за пробиване на ноктите е изработена от неръждаема стомана, не се огъне, здрава и трайна, ногтевые вафли имат правилната дълбочина на ецване и може да съдържа достатъчно количество лак за пробиване на ноктите, можете лесно да получите красив дизайн за пробиване. 【Шаблони за дизайн на ноктите, са ПОДХОДЯЩИ за всички 】 Изискан лак за щамповане на ноктите е Подходящ както за начинаещи, така и за опитни, чудесно за лак за нокти, UV гел, изкуствени. -Ние трябва да се опитате да отстраните под различен ъгъл и с различна сила, за да получите перфектен ефект на щамповане.Опитайте отново с различна степен и друг лак, вие ще имате лесен нийл-арт!.За начинаещи ние предлагаме полироль за релеф, която е професионален за релеф!.ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА : . Фигура плочи за щамповане на ноктите : линия, цвете, котешки нокти, котенца, кученца, еднорози, зайци, кучета, русалка, космос, риба, извънземно, динозавър, звезда, сърце, изготвяне на сладък животни, по-подробна информация, показана на снимките.Съдържание на пакета : 7 бр. плоча за пробиване на ноктите (Обърнете внимание : стампер и стъргало в комплекта не са включени. Как да използвате : .НАКРАЙНИЦИ ЗА РЕЛЕФ. ЗАБЕЛЕЖКА : За да се гарантира най-добрия ефект се изисква гел-лак за подпечатване на ноктите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория