• Ново
Великденски Стикери за дизайн на ноктите, 3D Самозалепващи Стикери За нокти, Великденският Заек, Моркови, Цветен Дизайн, за да проверите за Нокти, Скъпа Великден Мул?

Великденски Стикери за дизайн на ноктите, 3D Самозалепващи Стикери За нокти, Великденският Заек, Моркови, Цветен Дизайн,

Rating 
BGN 4.79

Сума
Налично за поръчка

?【Брой】 Вие ще получите 6 листа великденски стикери за нокти ?【Лесна употреба】 Нашите стикери за нокти 3d самозалепващи се, не понасят вода, така че просто залепете ги върху ноктите, това е лесно и спестява време. ?【Безопасен материал】 великденски стикери за нокти са безопасни, нетоксични, нямат миризма и са лесни за експлоатация.Той е безвреден за кожата и ноктите, а също така може безопасно да се използва от бременни жени и на деца. ?【Чудесен подарък】 : Ако съпругата и дъщерите на приятелите си харесва нийл изкуство или занаяти собствените си ръце, а след това стикери за нокти-арта може да се превърне в един добър подарък. ?【Широко приложение】 Стикери за нокти с великден заек са подходящи не само за маникюр на ноктите на пръстите на ръцете и краката, но също така могат да се използват като украса за мобилни телефони, фото рамки, албуми за албуми и така нататък.Това наистина е нещо прекрасно!.Спецификация на продукта : Продукт : Великденски стикери за нокти Тип етикети : Самозалепващи етикети за дизайн на ноктите Стил : Сладък Брой : 6 листа Применимая тълпа : жени, момичета, деца Характеристика на продукта : Разнообразие от дизайни и стилове за избор.Тези лепенки за нокти са подходящи за естествени нокти, изкуствени нокти, акрилни нокти, и т. Използвайте лак за нокти или UV гел-лак за по-добър ефект.Идеален подарък за приятели, които обичат да се направи маникюр.Как да използвате : Стъпка 1. Почистете повърхността на ноктите, върху която ще бъдат нанесени дизайн. Нанесете основен слой на ноктите и третирайте го под ултравиолетова радиация. Нанесете слой от цветен гел, който ви харесва, и отвердите него (можете да пропуснете тази стъпка, ако не искате да нанесете основния цвят на ноктите). Вземете стикер и да изберете която ви харесва дизайнът. Използвайте пинсети, за леко облекчаване на подготвената стикер, поставете го на нокът и леко натиснете в продължение на няколко секунди Стъпка 6. Нанесете най-горния слой, за да се постигне най-добър резултат. Най-накрая, третирайте го под ултравиолетова радиация.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория