• Ново
Homoyoyo 100 бр. Доставя Фалшиви Подскачащи топки, Чанта, Излива кръв, със Странно Сияние, Реалистични Играчки с Надуваеми Декорация, Тревата, Очната Ябълка, Ужасна Зелен?

Homoyoyo 100 бр. Доставя Фалшиви Подскачащи топки, Чанта, Излива кръв, със Странно Сияние, Реалистични Играчки с Надуваеми

Rating 
BGN 7.55

Сума
Налично за поръчка

Скачащи очните ябълки : Светещи в тъмното очните ябълки - Светлинен дизайнБез съмнение ще създаде призрачно настроение и просто идеално за създаване на зловещата атмосфера!.Играчка със светещи глазными ябълки : Надуваеми топки за Хелоуин, Използвани у дома, на кухнята, на вратата, на прозореца, в банята, на верандата, на дървото в задния двор.Пластмасови режийни очите : Притежават устойчивост на износване, изключително трайни.Светещи топки за очите : можете да ги използвате за декорация Хелоуин или се комбинират с други съпътстващи неща.Фалшив очната ябълка на Хелоуин : достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в провеждането на фестивали и партита, да превърне всяка стая в сцена на един страшен филм.Скачащи очните ябълки : Светещи в тъмното очните ябълки - Светлинен дизайн.Без съмнение ще създаде призрачно настроение и просто идеално за създаване на зловещата атмосфера!.Играчка със светещи глазными ябълки : Надуваеми топки за Хелоуин, Използвани у дома, на кухнята, на вратата, на прозореца, в банята, на верандата, на дървото в задния двор.Пластмасови режийни очите : Притежават устойчивост на износване, изключително трайни.Светещи топки за очите : можете да ги използвате за декорация Хелоуин или се комбинират с други съпътстващи неща.Фалшив очната ябълка на Хелоуин : достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в провеждането на фестивали и партита, да превърне всяка стая в сцена на един страшен филм.Списък на пакетите 20 x очните ябълки за Хелоуин Характеристики - Материал : PP - Подпори на ужасите изтънчен и внимателно радиални на виена в очните ябълки са реалистични. - Идеални за подаръци, украси за Хелоуин, консумативи, чанти за предложения. - Цвят : зелен Размер : 3.49in - Това може да даде допълнителна доза жуткости на гостите си да получи много забавно. - Достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в празник Хелоуин и парти; Можете да го използвате за направата на различни занаяти собствените си ръце. - Използва това в дома, на кухнята, на вратата, на прозореца, на банята, на верандата, на дървото в задния двор.Информация за продукта Светещ играчка за очните ябълки, Играчка за очните ябълки е изработена от приятен материал, който е траен и многократна употреба.Светещото око топката, за да може да поддържате продължителна употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория