• Ново
5D Комплекти за рисуване с Диаманти за възрастни, Комплекти за Рисуване с Диаманти, със собствените си ръце за възрастни и Деца - Пълна Кръгла Бормашина С Кристали, У?

5D Комплекти за рисуване с Диаманти за възрастни, Комплекти за Рисуване с Диаманти, със собствените си ръце за възрастни

Rating 
BGN 7.59

Сума
Налично за поръчка

Лесно управление : Диамантена рана е по-лесно, отколкото на традиционната бродерияВсеки вид мъниста има съответен цифров код.Само трябва да действа в съответствие със съответните цифрови цвят код.Добавете забавление в живота : изкуството на рисуване с диаманти, просто и разбираемо, че може да се развие потенциала на способностите на децата и подобряване на тяхното разбиране на цветове и естетика, рисуване с диаманти и ще ви позволи да се насладите на процеса на създаване на собствени произведения на изкуството и на цялото семейство. Комплект за диамант живопис 5 D съдържа : 12 "x 16" (40 cm x 30 cm) канаваца с висока разделителна способност x 1 с 24 цветя от диаманти, диамантена дръжка x 1, тава за диаманти x 1, червен твърдо лепило x 1, идеален за диамант живопис.Не е необходимо да закупи комплект за диамант живопис отделно.Материал и качество : В комплекта за диамант живопис 5 D за възрастни и деца се използват цветни блестящи диаманти от смола и високо качество водоустойчив платно със супер лепкаво, не причинява дразнене на миризма, екологично чисто лепило на водна основа. Качество на услугата : В опаковка за диамант живопис с около 20% повече диаманти, не се притеснявай за липсата на диаманти, за да завършите работа, моля, не се колебайте да се купуват.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Диамантена живопис 5 D се основава на една и съща концепция, че и мозайка и цифрова живопис Diamond фигура - това е проста и забавна рана, с която лесно да започнете и което е идеално за деца и възрастни.Комплект за рисуване на диаманти - идеално занимание за деца, които те могат да споделя с мама и татко, баба и дядо или на своите приятели, за да украсят стаята си и да му придават по-дизайнерски вид Етапи на производство на диамантения изкуство : 1. Отворете опаковката и проверете специални инструменти за рисуване диаманти 2. Се изсипва диамант от един цвят в тавата, тавата се разклаща от едната страна към другата на 3. Нанесете подходящ лепило дръжка 4. Проверете номер на диаманта и съответния символ. Отстранявайте капака само с необходимите детайли, за да праха да не се удари в други лепкави детайли. Изберете диамант дръжка и я залепите към съответния символ на корицата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория