• Ново
Toyvian багажни Етикети Пластмасов Държач За Визитки Многоцветен Пътна Етикет за идентификация с Пръстени за Ключове 24шт Рожден Ден на Пътуването На Открито Вечерни ?

Toyvian багажни Етикети Пластмасов Държач За Визитки Многоцветен Пътна Етикет за идентификация с Пръстени за Ключове 24шт Рожден

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Всеки от тях е с траен ключодържател, позволяващ носенето на няколко клавиша, удобно назначениИдеален за използване в помещения за ключове, като хотели, собственици, агенти по недвижими имоти и т. идеален за кабели, ключове, багажных birk, карти с памет, бейджиков с името на домашни любимци.Всеки от тях идва с бяла хартиена картичка-подложка за записи. 24 броя цветни ключодържатели-идентификация в една и съща категория ще се продават заедно.Описаниеизделие представлява пакет от 24 бр. многоцветни ключодържатели ключодържател за самоличност на багаж, които са изработени от здрава твърда пластмаса и са много подходящи за именуване на ключове, багаж, карти за памет и т. Всеки от тях е снабдена с подложка за карти от бяла хартия, на който могат да се пишат и здрав ключодържател, на който може да се носи няколко комплекта ключове.По този начин, това е набор от чудесни ключодържатели, идеално подходящи за използване в помещения за ключове, като хотели, наемодатели, агенти по недвижими имоти и т., Особености - Цвят : Различни цветове.-Размер : около 5,6x3x0,4 виж на Помещение включва 24 х многоцветни пластмасови ключодържател, багаж идентификационни етикети, етикети с пръстени за ключове (смесен цвят).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория