• Ново
Набор от инструменти WINTOWIN за Плиска клапани за поддръжка и ремонт на автомобилни Маслени системи, Набор от Нещастници за ръчно Плиска клапани с двоен Край и 4 Всасы?

Набор от инструменти WINTOWIN за Плиска клапани за поддръжка и ремонт на автомобилни Маслени системи, Набор от Нещастници за

Rating 
BGN 3.46

Сума
Налично за поръчка

【Инструменти за плиска клапани 】 : Инструменти за клапана с двустранно изземване могат да ви помогнат да изберете седла на клапани по време на ремонт на двигателя от висок клас основно се използва за ръчно шлайфане на клапани, почистване и премахване на справки в клапанах, осигуряване на ефективна работа на устройства. 【Материал премиум-клас】 : Тези инструменти за плиска клапани, изработени от здрави дръжки от твърдо дърво и гумени нещастници, нещастници, изработени от трайно хлоропренового каучук и са устойчиви на масла и греси. 【Размери】 : Дължина-набор от инструменти за ръчна плиска клапан : 22,5 см/8,9 инча, 20,5 см/8 инча в диаметър нещастници : голям : 1-1/8", 1-3/8", Малък : размери 5/8 инча, 3/16 инча, отговарящи на различните нужди. 【Широко приложение】 : Този набор от присасывается към всяка чиста, плоска повърхност, на всеки малък двигателя, като косачка, резачка, автомобил или друго превозно средство. 【Предпоставка включва】 : 2 x дръжка за плиска клапани с двойни краища и допълнителни 4 нещастници.Ние предлагаме доживотна гаранция за връщане на парите, по някаква причина, поради която не сте напълно удовлетворени, вие можете да поискате замяна или пълно възстановяване. 2 Опаковане на Двустранния инструмент за шлайфане на клапани с 4 нещастници.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория