• Ново
Gong Dao Bei С Цедка за заваряване, Малко чайника от устойчиви на топлина Стъкло За Хлабав ламарина, чай Fairness Cup или Cha Hai HB-G1B (11,83 мл / 350 мл)

Gong Dao Bei С Цедка за заваряване, Малко чайника от устойчиви на топлина Стъкло За Хлабав ламарина, чай Fairness Cup или

Rating 
BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

Подходящ за приготвяне на зелен чай, цветята-чай, плодов чай, черен чай, чай oolong чай, китайски чай кунг-фу, кафе, мляко, всички напитки, който ви харесваЕдин от най-важните инструменти на китайската чаена церемония Гунфу, използван за осигуряване на постоянство на вкус чай.Стомна е полезно, за да има възможност да се излее на чай от вашата капацитет за заваряване в общ сервировочный стомна, а след това да се разпределят по другите чаши. 【Обемът 3,14 инча / 8 см. (височина) * 2,7 инчов /7 см (отвор).Тези стъклени кани за разбиване на пяна идеален размер за вашия ежедневно приготвяне на чай или кафе, мечка ги за гости или дръжте в близост до кофейным апарат за лесен достъп. 【Материал】 е Изработен от висококачествен borosilicate стъкло, който има висока устойчивост на топлина (от -4℉/ -20 ° C до 302℉/ 150 ° C).Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.Но не разогревайте го в микровълнова фурна твърде дълго. 【Многофункционалност】 : Може да се използва за съхранение на чай, гореща вода и кафе, сирни сос, сметана.Това е също един от основните инструменти за азиатската чайна церемония.(Например, китайски чай кунг / гунфу, японски / корейски чайна церемония).Можете да използвате и за осигуряване на постоянство на вкус чай.Стомна е полезно, за да има възможност да се излее на чай от вашата капацитет за заваряване в общ сервировочный стомна, а след това да се разпределят по другите чаши.Идеална за използване в дома, в офиса, кафене, хотел или ресторант. 【Функционални детайли】 Класическа форма с улей без капки, водата се излива гладко.Можете да се фокусира изцяло върху приготвяне на лате арт, без да се притеснявате за капки.Почтителен канавката осигурява по-плавно преливане на мляко, като ви помага да направите е лате-арт по-леко. 【Лесно почистване】 Чайник широко отворена. 3,5 инча е достатъчно да поставите в камерата кухненски кърпи за почистване на ценното чайника.Също така е възможно да се мият в миялна машина. 【Покупка без да се тревожи】 Има толкова много фактори, които са извън нашия контрол, като доставка, опаковка или ненадлежащие действия.Моля, не се притеснявай за това.Ние гарантираме, че всеки път, когато възникне някакъв проблем, просто се свържете с нас, ние ще ви окажем най-добрата подкрепа, дори и ако вие не знаете как да се готви oolong.Подходящ за приготвяне на зелен чай, цветята-чай, плодов чай, черен чай, чай oolong чай, китайски чай кунг-фу, кафе, мляко, всички напитки, който ви харесва.Един от най-важните инструменти на китайската чаена церемония Гунфу, използван за осигуряване на постоянство на вкус чай.Стомна е полезно, за да има възможност да се излее на чай от вашата капацитет за заваряване в общ сервировочный стомна, а след това да се разпределят по другите чаши. 【Обемът 3,14 инча / 8 см. (височина) * 2,7 инчов /7 см (отвор).Тези стъклени кани за разбиване на пяна идеален размер за вашия ежедневно приготвяне на чай или кафе, мечка ги за гости или дръжте в близост до кофейным апарат за лесен достъп.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория