• Ново
Набор от Тренировки, за да Зенковки Дограма С Инчов Заострени Регулируем Шестигранным Опашка 1/4 Инча с Гаечен Ключ 11/64 С Контра Грузилом Тренировка

Набор от Тренировки, за да Зенковки Дограма С Инчов Заострени Регулируем Шестигранным Опашка 1/4 Инча с Гаечен

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

На устройството за заваряване разполага с регулировочный винт, който може да се регулира дълбочината на пробиване, също отчита функция за заваряване при штамповке, удобно и ефективноМатериалът е направен от бързорежеща стомана, която се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване и по-добро задържане на рязане край. тренировка с регулируема тайния глава с 4 канали и 82‑градусова фаской, която позволява по-бързо се режат и почистват чипове, чрез предоставяне на бърза и плавна зенковку.На върха има по-голяма дължина, което позволява бързо и чисто просверливать дупки и осигурява плътно прилепване винт. По-лесно да намерят и пробия.Размер на тренировки 11/64, с шестигранным опашка 1/4, който включва в себе си заострени тренировки.На устройството за заваряване разполага с регулировочный винт, който може да се регулира дълбочината на пробиване, също отчита функция за заваряване при штамповке, удобно и ефективно.Материалът е направен от бързорежеща стомана, която се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване и по-добро задържане на рязане край. тренировка с регулируема тайния глава с 4 канали и 82‑градусова фаской, която позволява по-бързо се режат и почистват чипове, чрез предоставяне на бърза и плавна зенковку.На върха има по-голяма дължина, което позволява бързо и чисто просверливать дупки и осигурява плътно прилепване винт. По-лесно да намерят и пробия.Размер на тренировки 11/64, с шестигранным опашка 1/4, който включва в себе си заострени тренировки.Параметри : Тип на продукта : Набор от тренировки, за да зенковки на дърво Материал : Тренировка : быстрорежущая стомана, устройство за снемане на фаска : высокоуглеродистая стомана Тип дръжки : 1/4 Шестостенни рукояткаспецификация : 11/64 съдържание на Пакета : 7 x сверло1 x устройство за заваряване 1 x гаечен КлючесЛи имате някакви въпроси за получения от вас продукт, моля свържете се с нас по имейл, и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Всичко за продукта

Item Type:
Wood Countersink Drill Bit Set
Material:
Drill Bit
Shank Type:
1/4 Hex handle
Specification:
11/64
Package List:
7 x Drill Bit1 x Chamfering Device1 x Wrench
If you have any questions about the product you received, please contact us by email and we will get back to you as soon as possible. :

Подобни продукти в категория