• Ново
UPKOCH Метално Гребло 2 бр. Лек Стъргало за масло и Чесън За Печене Кухненски Практични Овощерезки за Нарязване на Пармезана Лек Сив Ръчни инструменти Строгальный Маш?

UPKOCH Метално Гребло 2 бр. Лек Стъргало за масло и Чесън За Печене Кухненски Практични Овощерезки за Нарязване на Пармезана

Rating 
BGN 7.92

Сума
Налично за поръчка

ABS МЕТАЛНА ломтерезка за трюфели - изработени от висококачествени материали, не ръждясва, която е здрава и трайна.НОЖ за РЯЗАНЕ на ШУНКА - Конструкция с плетене на една кука е удобна за съхранение и спестява повече място за рязане на сирене.Лопаточка за крема сирене - Ергономичен дизайн, удобен за докосване, интелигентен дизайн дръжки, безопасна и лесна за използване машина за даване на форма шоколадному сирене.ШЕЙПЪР ШОКОЛАД, СИРЕНЕ - Оборудван с ергономична дръжка, той е ефективен и лесен за употреба и няма да навреди на ръцете.СТЪРГАЛО за СИРЕНЕ - с Ергономична дръжка за хващане и тя не травмирует ръце.МЕТАЛНА ломтерезка за трюфели - Изработени от висококачествени материали, не ръждясва, която е здрава и трайна.НОЖ за РЯЗАНЕ на ШУНКА - Конструкция с плетене на една кука е удобна за съхранение и спестява повече място за рязане на сирене.Лопаточка за крема сирене - Ергономичен дизайн, удобен за докосване, интелигентен дизайн дръжки, безопасна и лесна за използване машина за даване на форма шоколадному сирене.ШЕЙПЪР ШОКОЛАД, СИРЕНЕ - Оборудван с ергономична дръжка, той е ефективен и лесен за употреба и няма да навреди на ръцете.СТЪРГАЛО ЗА СИРЕНЕ - с Ергономична дръжка за хващане и тя не травмирует ръце.Осъществяване на Списък 1 x Лопаточка Особености - идеален за приготвяне на красивите и уникални торти, кашкавали, слоек или сладкиши. - Много подходящ за рязане на сирене, масло и т., Той е малък и не заема много място за съхранение. - Това е много практичен кухненски гребло, подходяща за семейства, ресторанти и хотели. - Материал : ABS. - Цвят : светло сив. - Той е изработен от висококачествени материали, не ръждясва, е различна здравина и трайност. - Снабден е с ергономична ръкохватка, той е ефективен и лесен за употреба и няма да навреди на ръцете.Информация за продукта гребло за крема сирене Търсите професионален, дълготраен, но на достъпна сирене?Търсите здрав сирене, подходящ за всички видове работи и ще служат за по-дълго време?Ако е така, не го търсете отново!Нашият висококачествен сирене определено ще задоволи вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория