• Ново
Инструмент за кримпване на въжета iCrimp CWR1522 с функция за рязане на Кабели огради, Ръчно Обжимка Алуминиеви Овални втулок 0,1 ~ 2,2 мм, Двойни втулок от сплав (CWR1522)

Инструмент за кримпване на въжета iCrimp CWR1522 с функция за рязане на Кабели огради, Ръчно Обжимка Алуминиеви Овални втулок

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ИНСТРУМЕНТ с диаметър 6,8 ИНЧА с 4 кухини на диаметъра на 02 мм жично въжето и се прилага към алуминий с овални втулкам, двойно бочкообразным наконечникам за огради, подови настилки, окачване на картини. ◆ЗДРАВ◆ Изработена от висококачествена стомана Cr-MO с превъзходна устойчивост на корозия, както и съединителните шевове обработени, листни метал за увеличаване на силата на инструмента и предаване усилия.Режещ нож с висока твърдост и добра устойчивост на износване може да доведе до отлични впечатления. ◆ ТОЧНО ◆ Двухсекционная челюст се обработват метод ЭЛЕКТРОЭРОЗИОННОЙ рязане, за да се гарантира точността на челюстта и софтуер феноменален толерантност, когато челюстта от две части са заедно. ◆МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ◆ Благодарение на вградения режущему лезвию този инструмент може лесно да се режат жично въже с дебелина до 2,2 мм за секунда, което спестява пари при закупуване на един нож. ◆ ГУМАНИЗИРОВАННЫЙ ◆ С механизма на палеца по-ефективно обжимать ръкави и е удобно да ги задържи.Ергономични дръжки с надежден припадъци, свързани с осигуряване на комфорт по време на работа. ИНСТРУМЕНТ с диаметър 6,8 ИНЧА с 4 кухини на диаметъра на 0.2 мм жично въжето и се прилага към алуминий с овални втулкам, двойно бочкообразным наконечникам за огради, подови настилки, окачване на картини. ◆ЗДРАВ◆ Изработена от висококачествена стомана Cr-MO с превъзходна устойчивост на корозия, както и съединителните шевове обработени, листни метал за увеличаване на силата на инструмента и предаване усилия.Режещ нож с висока твърдост и добра устойчивост на износване може да доведе до отлични впечатления. ◆ ТОЧНО ◆ Двухсекционная челюст се обработват метод ЭЛЕКТРОЭРОЗИОННОЙ рязане, за да се гарантира точността на челюстта и софтуер феноменален толерантност, когато челюстта от две части са заедно. ◆МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ◆ Благодарение на вградения режущему лезвию този инструмент може лесно да се режат жично въже с дебелина до 2,2 мм за секунда, което спестява пари при закупуване на един нож. ◆ ГУМАНИЗИРОВАННЫЙ ◆ С механизма на палеца по-ефективно обжимать ръкави и е удобно да ги задържи.Ергономични дръжки с надежден припадъци, свързани с осигуряване на комфорт по време на работа.ПРЕПОРЪКИ За ПОДХОДЯЩИ продукти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория