• Ново
LZMZMQ Закачалка за хавлии в фризьорски салон с Голям капацитет, 10-степенна Универсална витрина с нескользящими подложки за краката, за копринени ленти/Амбалажна хар?

LZMZMQ Закачалка за хавлии в фризьорски салон с Голям капацитет, 10-степенна Универсална витрина с нескользящими подложки за

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Сверхпрочный метална рамка】 : Удебелена стоманена тръба, печена повърхност, водоустойчив и маслостойкость, липсата на ръжда, висока носеща способност, може да се използва в продължение на дълго време 【Мини накладки за краката】 : Долната част на стеллажа с подложки за краката, противоскользящими и износостойкими, няма да навредят на пода. 【Свалящ хоризонтална греда】 : В зависимост от конкретната ситуация може да регулира броя на слоевете стъпало, на удобно и практично. 【Многофункционална поставка-органайзер】 : Тя е с вертикален дизайн, благодарение на който вашите шалове, колани, копринен шал, панталони, хавлии, покривки за маса, хиджаб, одеало, шал, кухненски кърпи, забрадка, сменящи кърпичка, амбалажна хартия и други предмети ще бъдат добре организирани. 【Подови инсталиране на】 : идеален за съхраняване и показване на вашите шалове, шалей, панделки, опаковъчна хартия, ободков, одеала и т. са Стилно организиране на вашия магазин и създаване на допълнително пространство за съхранение. 【Сверхпрочный метална рамка】 : Удебелена стоманена тръба, печена повърхност, водоустойчив и маслостойкость, липсата на ръжда, висока носеща способност, може да се използва в продължение на дълго време. 【Мини накладки за краката】 : Долната част на стеллажа с подложки за краката, противоскользящими и износостойкими, няма да навредят на пода. 【Свалящ хоризонтална греда】 : В зависимост от конкретната ситуация може да регулира броя на слоевете стъпало, на удобно и практично. 【Многофункционална поставка-органайзер】 : Тя е с вертикален дизайн, благодарение на който вашите шалове, колани, копринен шал, панталони, хавлии, покривки за маса, хиджаб, одеало, шал, кухненски кърпи, забрадка, сменящи кърпичка, амбалажна хартия и други предмети ще бъдат добре организирани. 【Подови инсталиране на】 : идеален за съхраняване и показване на вашите шалове, шалей, панделки, опаковъчна хартия, ободков, одеала и т. са Стилно организиране на вашия магазин и създаване на допълнително пространство за съхранение. ➤ Описание :→ Този многофункционален органайзер да запази си в съблекалнята, подреден и красив, в него може да се съхранява шалове, колани, шалове, ленти, амбалажна хартия и т.➤ Функция : → Благородна стомана, здрава и трайна, висока товароносимост.→ Многослойно склад, рискът се увеличава експозицията, ефективно и рационално използване на пространството.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория