• Ново
[Update заключване] Калъф за Beats Fit Pro, калъф, Съвместим със слушалки Beats Fit Pro 2021, Удароустойчив, Защитен калъф със защита от загуба на ключодържател-дантела (прозрачен)

[Update заключване] Калъф за Beats Fit Pro, калъф, Съвместим със слушалки Beats Fit Pro 2021, Удароустойчив, Защитен калъф

Rating 
BGN 7.59

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост】 Защитни брави прозрачни покривала, специално разработени за Beats Fit Pro, не са съвместими с Beats Powerbeats Pro Моля, обърнете внимание : beats fit pro и чанта за носене за зареждане в комплекта не са включени. 【Двойно защитно заключване】 Защитно обтегач и защитно заключване затворете калъф Beats Fit Pro, за предотвратяване на случайно включване на слушалки, а след това ги пуснете. 【Лесно да носите със себе си】 Каишка и карабина в комплект позволяват да се мотае Beats fit pro на раница, прашка, ключовете и чантата си.Удобно за носене на открито. 【Защита на цялото тяло】 е Изработен от материал TPU + силикон, силикон едновременно траен и мек.По-здрава и устойчива, цялостна защита за вашия Beats Fit Pro.Удароустойчив, защитен от падане и надраскване. 【Уникален дизайн на външния вид на】 Прозрачен външен вид и лого за слушалки-това е выдолбленный дизайн за своята практика Beats Fit Pro всеки детайл в най-път. 【Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа. забележка : След отваряне на защитното покритие трябва ръчно отваряне на капака на своята практика за зареждане. 【Съвместимост】 Защитни брави прозрачни покривала, специално разработени за Beats Fit Pro, не са съвместими с Beats Powerbeats Pro. Моля, обърнете внимание : beats fit pro и чанта за носене за зареждане в комплекта не са включени. 【Двойно защитно заключване】 Защитно обтегач и защитно заключване затворете калъф Beats Fit Pro, за предотвратяване на случайно включване на слушалки, а след това ги пуснете. 【Лесно да носите със себе си】 Каишка и карабина в комплект позволяват да се мотае Beats fit pro на раница, прашка, ключовете и чантата си.Удобно за носене на открито. 【Защита на цялото тяло】 е Изработен от материал TPU + силикон, силикон едновременно траен и мек.По-здрава и устойчива, цялостна защита за вашия Beats Fit Pro.Удароустойчив, защитен от падане и надраскване. 【Уникален дизайн на външния вид на】 Прозрачен външен вид и лого за слушалки-това е выдолбленный дизайн за своята практика Beats Fit Pro всеки детайл в най-път. 【Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа. забележка : След отваряне на защитното покритие трябва ръчно отваряне на капака на своята практика за зареждане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория