• Ново
PH PandaHall 680 бр. Краищата на лентата 6 Размер на 4 Цвят Кожена Лента За Кримпване на Гривната, Отметки, Щипка, Клещи Скоба, на Края на Кабела, Обков, Бележка Закопчалки, Об?

PH PandaHall 680 бр. Краищата на лентата 6 Размер на 4 Цвят Кожена Лента За Кримпване на Гривната, Отметки, Щипка, Клещи

Rating 
BGN 9.49

Сума
Налично за поръчка

Различни размери и цветове : предлага се с 6 различни размери - 8 мм, 10 мм, 12 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм, 4 цвята : Античен бронз 30 бр/цвят/ 8 мм до 20 мм; 20 бр. /25 mm /цвят, достатъчно, за да отговарят на различни нужди в бижута.Материал : Краищата на тези ленти са изработени от желязната метал, който е здрав и не е лесно да избледняват.Изящна изработка и издръжливост за по-дълга употреба.Много подходящ за закрепване на краищата на ленти.Лесна употреба : Можете да използвате клещи, за да затворите къдря ленти, те ще се използва за вътрешни работни органи за задържане на лента и кабела на място и да се скрие износени краища на лентата.Отгоре има дупка за връзка прыжковых на пръстените", пряжек и т. Широко разпространена употреба : Широко се използва на колан, лента, съвсем малък, шапка, гривна, плоски кожени въжета и края на маркиране, изкуството, социалната и така нататък.Добър партньор за самостоятелно приготвяне колиета, огърлици, гривни, обици и други аксесоари.Стъпка 1 : Поставяне на същия края на лента и дръжте клещи.Стъпка 2 : Двата края на дантела като закопчалка.Стъпка 3 : След затягане отворете един пръстен клещи и съединете краищата с пушка и лентата заедно.Стъпка 4 : най-Накрая намерете средната точка на дантела и дръж жемчужную окачване с малък кружочком.PH Panda Hall предлага краищата на ленти с различни размери - от 8 до 25 мм, от античен бронз, злато, сребро, платина, мед и червено, златисто кафяво.Отличен за такива бижута, като чокер, колиета, гривни, широко се използва по крилата, колоритен плисък, плоски кожени въжета и края на маркиране, в декоративно-приложно изкуство, поделках със собствените си ръце и така нататък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория