• Ново
FCANYES 28 БР. Набор от Организаторите за чекмеджета, Прозрачни 4 Размера, Универсална Организация и Съхранение на Пластмасови Кутии, Тава-Органайзер за грим, Штабелиру?

FCANYES 28 БР. Набор от Организаторите за чекмеджета, Прозрачни 4 Размера, Универсална Организация и Съхранение на Пластмасови

Rating 
BGN 20.63

Сума
Налично за поръчка

Нашият голям размер се състои от 4 брояЗакупен 1 комплект може да се използва на няколко места, че е много икономично.Изработена от висококачествен прозрачен и пластмаса, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот, както и лесно протирается.Идеален за съхранение на козметика, инструменти за грим, лак за нокти, бижута, гребени за коса, лекарства, кухненски прибори, прибори за хранене сребро, канцеларски материали и т. 【Комбинация от 4 различни размери】 В сравнение с други чекмеджета, нашият голям размер се състои от 4 броя.Закупен 1 комплект може да се използва на няколко места, много достъпен и ценен.Един комплект включва 28 кутии за съхранение на 4 различни размери, които ви предлагат индивидуални комбинации за съхранение и организация на чекмеджета в зависимост от вашите специфични нужди. Размер : 9 x 6 x 2 инча (4шт), 9 x 3 x 2 инча (8шт), 6 x 3 x 2 инча (8шт), 3 x 3 x 2 инча (8cps). 【Направете всички организирани】 Тези прозрачни универсални тави-разделители за чекмеджета са идеални за всяко място в дома си.Идеален за кухненски шкафове, тоалетни маси, кутии писмено масата, скринове, килери.Отличен за шкафове, спални, бани, перални помещения, офиси, игрални зали, гаражи или за всяка стая на вашия дом / апартамент / на етажната собственост / стая в общежитието / микробуса или кемпера.Чудесно за съхранение на козметика, инструменти за грим, аксесоари за коса, бижута, канцеларски материали, аксесоари за бродерия, кухненски прибори и т. 【Конструкция штабелируемого съхранение】 Идва в штабелируемом дизайна, се смесват и комбинират контейнери, за да създадете свой собствен перфектен органайзер в зависимост от вашите нужди и пространството, без да жертвате капацитет за съхранение.Или ги използвайте в близост, за да се предмети са подредени и им е лесно да се намери.Ще откриете, че е толкова лесно да съдържа неща, в чистота. 【Здрав материал и спестява време】Организаторите за чекмеджета, изработени от неразрушаемого PET пластмаса, маслостойкого материал, който е оценен за по-дълъг живот.А прозрачни кутии за съхранение - това е елегантно и модерно, те спестяват вашето време за упорядочивании и си търсят неща, им е лесно да намират и използват в чекмеджето, те поддържат реда в пространството, помагат за поддържане на чист начин на живот и получавате повече удоволствие. 【Лесно почистване】 Нашите кутии за съхранение в кутията на масата лесно протираются влажна кърпа и са идеални за съхранение на всичко по местата си.Удобен за използване в ежедневието си за всичко изглеждаше красиво и по-добре организирани.Моля, не поставяйте органайзер в съдомиялна машина. 【Комбинация от 4 различни размери】 В сравнение с други чекмеджета, нашият голям размер се състои от 4 броя.Закупен 1 комплект може да се използва на няколко места, много достъпен и ценен.Един комплект включва 28 кутии за съхранение на 4 различни размери, които ви предлагат индивидуални комбинации за съхранение и организация на чекмеджета в зависимост от вашите специфични нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория