• Ново
SYXYSM 5 Остриета, Вентилатор за топлинна пещ, Дърво Горелка, Еко-Фен, Безшумен Вентилатор за домашна камина (Цвят: черен)

SYXYSM 5 Остриета, Вентилатор за топлинна пещ, Дърво Горелка, Еко-Фен, Безшумен Вентилатор за домашна камина (Цвят: черен)

Rating 
BGN 35.87

Сума
Налично за поръчка

Вентилатор на фурната разпределя топлината на фурнатаПовече топлина и по-малко енергия.Това може ефективно да се намали разходът на дървен материал.В долната част на вентилатора на фурната разполага с биметаллическое устройство.Когато температурата на повърхността се издига над 300, устройството дискретно да повдигне предната част на вентилатора за шенчжен и двигателя.Шепот тих, и единствената движеща се част - това е монтаж.Вие дори не знаете, че вентилаторът на печката има, но се чувствам топлина.Топлинното хранене : fan печка произвежда енергия, преобразуя топлина от печки на ток за привеждане в действие на двигателя, след което ножовете се въртят.Не се нуждае от батерии или електричество, экологичен.Голям е обемът на въздуха : 5 остриета разпръсне топъл въздух из залата.Просто поставете вентилатор на гладка и равна повърхност на горната част на плочата, в близост до страничната или задната част на комина.Вентилатори за печки на дърва са широко използвани в газови, електрически, пеллетных или печки на дърва печки, вентилатори за печки на дърва горелки работят добре и ефективно да разпределя с горещ въздух. Работи от топлина, батерията не е необходима, което спестява 16% на разходите и намаляване на емисиите, причинени от нисък разход на гориво.5 Това позволява по-бързо повишаване на комфорт.По-голям приток на въздух и скорост при по-ниски температури на пещи. Добре изработени ножове работят много тихо, без шум от вентилатора, като при други фенове. Когато температурата на повърхността на фурната достигне около 122 F, тя ще се стартира автоматично. Няма нужда да се събират, тя е готова за използване направо от кутията. Това е много подходящ за хора, които са далеч от електрическата мрежа или които искат да се повиши ефективността на работата на фурната и използва по-малко гориво. Тих шепот, напълно сглобени и чудесен подарък за нов дом.Описание на продукта : Fan топлинна плочи : няма електричество, няма външен източник на захранване, ниска консумация, вентилатор плочи.Пестене на енергия : ефективна подаване на топлия въздух из залата.Той консумира по-малко и по-ефективен.Сверхшумная работа : 6 алуминиеви дискове, внимателно обработени и тествани центрифугой, с добър баланс, безопасно осветление, а скоростта може да достигне 170-190 CFM.

Всичко за продукта

Color:
black/pink/yellow/silver
Model:
SF602S
Material:
aluminum alloy
Weight:
net weight 0.490kgs gross weight 0.690kgs
Product size:
Length
Operating temperature range:
122 degrees F to 662 degrees F (50 degrees C to 350 degrees C)
Air volume:
160-200
Single package size:
172*97*188mm
The fan works below 25 dB, which is very quiet.You can hardly hear a sound.It can improve the circulation of warm air in the room and thus achieve a higher comfort. :

Подобни продукти в категория