• Ново
Кожена Реколта чанта-клатч от естествена кожа, с Медни Копчета и Отделения за карти, Чанта-Месинджър през Рамо, Чанта-Маншет, Чантата за мъже и Жени (Тъмно Кафяво)

Кожена Реколта чанта-клатч от естествена кожа, с Медни Копчета и Отделения за карти, Чанта-Месинджър през Рамо, Чанта-Маншет,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Brass Гвоздеи Leathercraft - това е марка за кожени изделия ръчна изработка, специално проектиран за мъже, с характерен винтажным стил, който е бил популярен в продължение на вековеЕдинен послание : надеждна функционалност и безкомпромисно качество на изработката за взискателния клиент.Изделия от кожа с медни куки наследи традиционния процес на ръчен бод.Продукти обикновено са изработени от винтажной естествена кожа "Crazy Horse", на кожата растително дъбени и вощеного на платното.Те не само прости и груби, но и много износоустойчиви, издръжливи и водоустойчиви.Всеки продукт многофункционально и разполага с мъжки чар. "тя повече прилича на дамска чанта, отколкото в портфейл ". "Така че това е доста минималистичная чанта-месинджър ". "Тази чанта е идеално дойде за таблет в джоба, тъй като за него няма допълнителна защита". "Бих казал, че тя е подходяща както за мъже, така и жени". "Всичко в този кожен джоба Brass Гвоздеи изглежда луксозно и стилно". ""Портфолио" е доста малък.Той е подходящ за моя i Pad Air (с калъф) така, както е създаден за него ". "Да, и има регулируема презрамка, за да получите вашите ръце са свободни." "Кожата е най-високо качество.Мек, равномерен цвят и приятен на допир". "Много високо качество!!Аз много шью, и шиене и умения изпълнени изключително добре ". "Идва На ум само една дума : красива.Това е много красиво продукт!". "Той е по-малко обикновен портфейл, но е идеален за i Pad Pro 9. "От едната страна има джоб с цип от външната достъп, достатъчно голям, за да сложи в него i Phone8 Plus, а от друга страна - проста закопчалката на бутон от вътрешната панел за съхранение на кредитни карти". "Представяне се отличава с превъзходно качество на линиите, без нито един неразрезанного края или криво шев.Всички ципове са завършени прошитыми кожени ръбове и профили, произведени от висококачествена масивна старата бронз". "На пипане, това е просто кожа, с високо качество, както изглежда .Много е силно препоръчително". Висококачествен материал на най-горния слой от телешка кожа с дебелина 2,5 мм, която е различна здравина и трайност.За да се настанят deep and мазнините занаятите, усещане на кожата от повърхността на дланите стават хлъзгави и плодов.Възниква аллохроичный ефект, когато ръката се дърпа и се простира на повърхността.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория