• Ново
Сгъваема бягаща пътека с функцията, двигател 3,5 л. с., скорост 12 км / ч, ел. бягаща пътечка за фитнес компактно оборудване с LCD дисплей и собственик на таблет, подходящ ?

Сгъваема бягаща пътека с функцията, двигател 3,5 л. с., скорост 12 км / ч, ел. бягаща пътечка за фитнес компактно оборудване

Rating 
BGN 26.87

Сума
Налично за поръчка

✔ Система на сгъване : лесно се отваря и се сгъва, заключена с 0,5㎡ след сгъване на конструкцията ролки, лесно се движи 5-слойная система за амортизация : предпазва ставите по време на движение, както и широк профил осигурява естественото усещане.Тегло на себе си. ✔ Тих и издръжлив мотор : Тих и издръжлив двигател с мощност 3,0 л. е идеалната скорост на ходене или тичане до 12 км / ч, благородна високо-технологична 6-слойная страничната повърхност с широка бягаща повърхност за допълнителна сигурност. ✔ Страхотна бягаща повърхност : професионална бягаща повърхност с размери 400 * 1100 мм за правилната тренировка на начинаещи или напреднали марафонцев. ✔ Тегло на колана е над 100 кг и Най-важното - това е нещо, което може да бъде гарантирано добра стабилност на конструкцията, така че има един важен запас от здравина. ✔ Тип : скорост, разстояние, калории, време на тренировка може да се контролира в контролния панел, с помощта на led екрана. ✔ Система на сгъване : лесно се отваря и се сгъва, заключена с 0,5㎡ след сгъване на конструкцията ролки, лесно се движи. 5-слойная система за амортизация : предпазва ставите по време на движение, както и широк профил осигурява естественото усещане.Тегло на себе си. ✔ Тих и издръжлив мотор : Тих и издръжлив двигател с мощност 3,0 л. е идеалната скорост на ходене или тичане до 12 км / ч, благородна високо-технологична 6-слойная страничната повърхност с широка бягаща повърхност за допълнителна сигурност. ✔ Страхотна бягаща повърхност : професионална бягаща повърхност с размери 400 * 1100 мм за правилната тренировка на начинаещи или напреднали марафонцев. ✔ Тегло на колана е над 100 кг и Най-важното - това е нещо, което може да бъде гарантирано добра стабилност на конструкцията, така че има един важен запас от здравина. ✔ Тип : скорост, разстояние, калории, време на тренировка може да се контролира в контролния панел, с помощта на led екрана. ✔ Единствената функция на червено на екрана за защита на очите ✔ Тип на референтния скоба за сигурност (по-безопасно) ✔ Хидравлична система за забавяне на сгъване (по-удобно) ✔ Външен USB порт за зареждане на ✔ Интерактивна система за амортизация с 6 устройства, както ✔ 12 професионални програми, упражнения / 3 режима на ✔ стойка за i Pad / мобилни телефони ✔ Безопасно съхранение на 240 кг ✔ безшумен двигател с мощност от 3,5 л.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория